Terug

Elixer serum (3)

Filters

Elixer serum

Decaar Elixer serum

De  Decaar Elixer serum is een van de Decaar serums met hoge percentages werkstoffen.

Het Decaar Elixer serum is speciaal vervaardigt voor de rijpere huid. Dit Elixer serum is een zeer geconcentreerd serum die mimische rimpels elimineert. Het Elixer serum heeft een zijdezachte, delicate en niet vette textuur met een zeer aangename geur. Een nieuwe generatie van ingrediënten worden gebruikt in de formule en zorgen voor directe oplichting van de huid. Het elixer serum herstelt rimpels veroorzaakt door zon schade, verfrist en verbetert de teint. Het vermindert effectief rimpels, stimuleert de collageenproductie, heeft verstevigende en liftende eigenschappen, hydrateert en beschermt de huid tegen verlies aan vocht en schadelijke externe invloeden.

Je zal merken als je eenmaal een serum gewent bent dat je niet neer zonder wilt! Je voelt echt het verschil!

Wat zijn de voordelen van de Decaar Elixer serum?

 • Intensief serum voor de rijpere huid
 • Elixer serum Vermindert de vorming van lijntjes en rimpeltjes.
 • Elixer serum Vervaagt de eerste tekenen van huidveroudering
 • Elixer serum Herstelt zonschade
 • Elixer serum verbetert de teint, geeft een mooie Glow
 • Elixer serum Heeft een liftende en verstevigende werking

Hoe gebruik je de Decaar Elixer serum?

 • Gebruik Elixer serum naar 1 keer per dag. Het is verstandig om het in de avond te gebruiken en dan in de ochtend de Decaar oxygen gel aan te brengen onder de dag verzorging.
 • Breng na de reiniging een kleine hoeveelheid Elixer serum aan op de vingertoppen en verdeel dit gelijkmatig over de huid.
 • Gebruik niet te veel Elixer serum want meer dan de huid nodig heeft neemt het niet op. En dat is dan weer zonde voor je portemonnee.
 • Breng hier overheen de dagcrème of nachtcrème aan.
 • Je kan het serum ook als kuur gebruiken. Gebruik het serum dan 2x per dan tot de flacon op is.

Hier vind je alle Decaar Producten.

Waar staat Decaar voor?

De Elixer serum is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Elixer serum is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »