Terug

Lifting eye cream (3)

Filters

Lifting eye cream

Decaar Lifting eyecream tegen de eerste tekenen van huidveroudering rondom het oog

Het Decaar Lifting eyecream is een van de Decaar oogverzorging producten. Deze liftende oogverzorging is geschikt voor alle huidtypen. Deze Lifting eye cream is een rijke en innovatieve oogcrème die werkt actief tegen fijne lijntjes. Het verzacht rimpels en verbetert de teint, zodat het gebied rond de ogen er uitgerust uitziet. Fijne lijntjes en wallen worden verminderd en de huid is gevoed en gehydrateerd.

 

Wat zijn de voordelen van de Decaar Lifting eyecream?

  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Lifting eye cream Werkt liftend
  • Lifting eye cream Verzacht de rimpels
  • Lifting eye cream Verbetert de teint rondom de ogen
  • Lifting eye cream Vermindert wallen onder de ogen
  • Lifting eye cream Werkt voedend en hydraterend

Hoe gebruik je de Decaar Lifting eyecream?

  • Reinig altijd eerst de ogen met een speciale oogmake-up remover
  • Breng een hoeveelheid Lifting eye cream ter grootte van een grote speldenknop een op je ringvinger.
  • Verdeel dit over beide ringvingers
  • Breng het Lifting eye cream met zachte licht kloppende bewegingen aan rondom de huid, alleen op het gedeelte waaronder je de botjes voelt. Nooit dichter bij de huid. Door de warmte van de huid trekt het vanzelf waar het zijn moet.

Waar staat Decaar voor?

De Decaar Lifting eye cream is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Lifting eye cream is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Hier vindt je alle producten van Decaar

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box