Terug

Energizing eye cream (1)

Filters

Energizing eye cream

Decaar Energising eyecream tegen wallen en kringen 

Het Decaar Energising eyecream is een van de Decaar oogverzorging producten. Deze Energizing eye cream is een zachte en lichte oog verzorging, speciaal voor het behandelen van donkere kringen en wallen. De Energizing eye cream bevat geconcentreerde ingrediënten die de vitaliteit van de oog huid herstelt en glans geeft aan de huid rond het oog. Dankzij het vermogen de microcirculatie te verbeteren, biedt het product een effectieve oplossing tegen wallen en andere tekenen van huidveroudering. De epidermis wordt vernieuwd en hersteld. Geschikt voor ieder huidtype, zelfs de meest gevoelige huid.

 

Wat zijn de voordelen van de Decaar Energising eyecream?

 • Geschikt voor ieder huidtype
 • Energizing eye cream Geef energie aan de huid rondom de ogen
 • Energizing eye cream Werkt tegen wallen en kringen
 • Energizing eye cream Verbetert de micro circulatie
 • Tegen de eerste tekenen van huidveroudering
 • Energizing eye cream Verfrist de huid rondom de ogen
 • Energizing eye cream Werkt hydraterend en verfrissend

Hoe gebruik je de Decaar Energising eyecream?

 • Reinig altijd eerst de ogen met een speciale oogmake-up remover
 • Breng een hoeveelheid Energizing eye cream ter grootte van een grote speldenknop een op je ringvinger.
 • Verdeel dit over beide ringvingers
 • Breng het met zachte licht kloppende bewegingen aan rondom de huid, alleen op het gedeelte waaronder je de botjes voelt. Nooit dichter bij de huid. Door de warmte van de huid trekt het vanzelf waar het zijn moet.

Waar staat Decaar voor?

De Decaar Energizing eye cream is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Energizing eye cream is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Hier vindt je alle producten van Decaar

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »