Terug

OPI nagelverzorging (6)

Filters

OPI nagelverzorging

OPI nagelverzorging - de beste verzorging voor je nagels

 

Mooie nagellak houdt alleen als je je nagels ook goed verzorgt. Want als de nagels droog of beschadigd zijn dan houdt de nagellak ook niet lang en blijft het niet mooi zitten.

Als je langer plezier wilt hebben van je mooi gelakte nagels, zijn er een aantal tips en trucs waarmee je rekening kunt houden.

Tips voor mooie verzorgde nagels met OPI nagelverzorging:

  • De nagelriemen zijn de basis van je verzorging en mooie nagels. Als je nagelriemen goed verzorgt zijn dan zijn je nagels dat meestal ook! Droge en beschadigde nagelriemen kunnen namelijk zorgen voor een beschadiging in de nagelwortel. En eenmaal een beschadiging daar is vaak levenslang een beschadigde nagel.
  • Gebruik altijd een basis lak of base coat die je nagels beschermt tegen verkleuring en breng een hoogglanzende top coat aan over je kleur.
  • Als je vervolgens een van onze sneldrogers gebruikt, is je nagellak binnen no time droog!
  • Gezonde nagels zijn natuurlijk het allerbelangrijkste voor lang draagplezier van je favoriete OPI tint. Vijl altijd je nagels ipv de nagels te knippen. Als je de nagels vijlt dan beschadig je de nagelwortel niet.

Welke OPI nagelverzorging producten zijn er?

Je vindt alle nagellak en nagelverzorgingsproducten van OPI hier

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »