Terug

Glossworks natuurlijke nagellakremover (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Glossworks natuurlijke nagellakremover

Glossworks nagellakremover is natuurlijke nagellakremover met veel minder schadelijke ingrediënten dan in gewone nagellakremover. Het stinkt niet zo en haalt net zo gemakkelijk de nagellak van je nagels af!

Gebruik de Glossworks nagellak altijd met de Glossworks basecoat, topcoat en natuurlijke nagellakremover.

 

Meer over Glossworks nagellak en nagelverzorging

Glosswear is het merk voor de "natuurlijke nagellak". Steeds meer vrouwen zijn op zoek naar ‘betere nagellak’: nagellak die minder schadelijke toevoegingen bevat, maar waarbij ze geen consessies hoeven te doen aan de kwaliteit ervan. Glossworks is het merk voor de trendy vrouw die kiest voor een healthy way of life en die op zoek is naar een mooi en zeer toegankelijk kleurenpallet voor op de nagels.

Glossworks: 9-FREE - natuurlijke nagellak!

De Glosswear nagellak heeft de certificering "9 Free". Deze term betekent dat de nagellak van Glossworks geen parabenen, lood, Toluene, DBP, Resin, Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Camphor, Xylene en Ethyl Tosylamide bevat. Dus vrij is van 9 schadelijke stoffen die in de meeste andere nagellakken wel zitten. Het merk wordt niet op dieren getest en past bovendien binnen een vegan lifestyle. Zeer geschikt dus voor (o.a.) kinderen en zwangere vrouwen.

Glossworks nagellak kleuren

Glossworks heeft op elk moment minimaal twaalf hippe kleuren in de collectie. Het gaat hier over perfect draagbare kleuren variërend van nude tot zachtroze en van koraal tot klassiek rood.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box