Terug

Marlies Moller Moisture Haarverzorging (2)

Filters

Marlies Moller Moisture Haarverzorging - voor gehydrateerd haar

Waardevolle hydraterende producten met ingrediënten uit de diepten van de oceaan, voor meer energie, beter gehydrateerd en levendiger haar.

 

Meer over Marlies Möller

MARLIES MÖLLER beauty haarverzorging: luxe haarverzorging van het hoogste niveau.

Al 30 jaar biedt MARLIES MÖLLER beauty haircare een uitgebreid assortiment luxe haarverzorgingsproducten die elkaar perfect aanvullen. In 1988 creëerde de Duitse haarstylist Marlies Möller haar eigen haarverzorgingslijn en hiermee legde ze de basis voor een internationaal succesvol merk dat nu behoort tot de top 3 van Europese haarverzorgingsspecialisten in de parfum- en cosmeticasector. Jarenlang wetenschappelijk onderzoek stelt MARLIES MÖLLER beauty haircare in staat om zich te concentreren op de verschillende haartypes en individuele behoeften van klanten.

Marlies Moller  haarverzorging 

MARLIES MÖLLER HAARPRODUCTEN BESTEL JE NATUURLIJK BIJ VIVA DONNA

Het beste voor je haar? Met Marlies Möller shampoo zit je haar altijd prachtig en wordt stylen in de ochtend een makkie. Ook de andere producten van het merk bestel je altijd voordelig bij Viva Donna. Bestel voor 12u je Marlies Möller producten en je hebt ze morgen in huis. Bij vragen kan je altijd een email sturen aan [email protected].

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box