Terug

Ericson Laboratoire Genxskin (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Ericson Laboratoire Genxskin

Ericson Laboratoire Genxskin

Ericson Laboratoire Genxskin is een van de Ericson Laboratoire lijnen. Deze huid verbeterende verzorgingsproducten zijn uitermate geschikt ter behandeling van rimpels.

 

Hoe werken de Ericson Laboratoire Genxskin producten?

De Ericson Laboratoire Genxskin producten zijn COSMETISCHE-GENETISCHE verzorgende producten.

Ze reactiveren 14 genen voor een zichtbaar anti -aging effect binnen 14 dagen.
Ze bieden bescherming van de extracellulaire matrix en herstelt de schoonheidsdriehoek

Werkelijke innovatie: De dermo-esthetische aanpak gebaseerd op de Cosmetico-Genetica richt zich op het stimuleren van ons genetisch potentieel en het activeren van onze genen om de staat van onze huid te verbeteren.

Naarmate we ouder worden en onze veroudering versnelt, raakt onze huid beschadigd. Dat proces is heel persoonlijk en iedereen veroudert anders. Dit proces kent verschillende oorzaken.
Een van de belangrijkste oorzaken van het verouderen van de huid zijn: de genen.
Onze genen bepalen feitelijk ons hele leven van begin tot eind. Het voorkomen van de beperkingen van de ouderdom door een bewustwording van ons genetisch kapitaal en de interactie van onze genen met de omgeving zal de werkelijkheid van de 21e eeuw bepalen. Wij bieden dan ook een geavanceerde en effectieve nieuwe methode aan die de huid bescherming biedt en haar vitale functies stimuleert.

Twee mechanismen voor de zichtbare veroudering van de huid:
• Het eerste verouderingsproces is intrinsiek, natuurlijk, waar van de voortgang genetisch is bepaald.
• Het andere verouderingsproces van de huid is extrinsiek. Het wordt veroorzaakt door een aantal omgevingsfactoren: zonlicht, tabak, stress, etc.: invloeden die
leiden tot het aanmaken van giftige stoffen, genaamd «vrije radicalen».

Welke producten bevat de Ericson Laboratoire Genxskin lijn?

 

Meer over Ericson Laboratoire Genxskin

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box