Terug

Ericson Labratoire Lichaamsverzorging (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Ericson Labratoire Lichaamsverzorging

Ericson Laboratoire Lichaamsverzorging

Ericson Labratoire Lichaamsverzorging is een van de Ericson Laboratoire producten. Ericson Laboratoire heeft hele fijne zachte bodyproducten ter verzorging voor je lichaamshuid. 

Ericson Labratoire Lichaamsverzorging

Een goede hygiëne en het verzorgen van je lichaamshuid is van essentieel belang voor het behoudt van een mooie huid.  Je kan allerlei huid kwaaltjes hebben zoals een droge huid, eczeem, cellulitis, striae, zwangerschapsstriemen,enz  En deze klachten zijn erg vervelend. Het is daarom belangrijk om een goed verzorgingsritueel aan te houden bij het verzorgen van je lichaamshuid. Hoe lekker is het om te douchen met een heerlijk geurende douche mousse en je daarna in te smeren met een volle bodycreme.  

Meer over Ericson Laboratoire Lichaamsverzorging

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »