Terug

Ericson Laboratoire Derma Sun (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Ericson Laboratoire Derma Sun

Ericson Laboratoire Derma Sun

Ericson Laboratoire Derma Sun is een van de Ericson Laboratoire lijnen. Deze huid verbeterende verzorgingsproducten zijn uitermate geschikt ter bescherming van de huid tegen de schadelijk invloeden van de zon. Naast bescherming bieden deze producten ook huid verbeterende verzorgende ingrediënten. Ultieme verzorgende zonnebrand

 

Hoe werken de Ericson Laboratoire Derma Sun producten?

De Ericson Laboratoire Derma Sun producten zijn hoogwaardige zonnebrand producten met een High Protection zonbeschermingsfactor erin. Het is ideaal gezicht voor de gevoelige huid, het versnel het bruiningsproces waardoor de huid gelijkelijk en mooi bruin wordt. Het bestrijdt de vrije radicalen en de celveroudering en werkt herstellend en verzachtend.

Beide zonnebrand producten kunnen zowel gebruik worden voor het gezicht en het lichaam!

Welke producten bevat de Ericson Laboratoire Derma Sun

  • Zonnebrand Fluide SPF 30
  • Zonnebrand Cream SPF 50

Hoe gebruik je de Ericson Laboratoire Derma Sun producten?

Goed smeren tegen de schadelijke invloeden van de zon is heel belanrijk, maar hoe gebrik je de producten goed? je gebruik de zonnebrand producten op de volgende manier als je gaat zonnebaden:

  • Gebruik dagelijks een zon beschermingsfactor in je dagcrème
  • Ga je echt zonnebaden: Gebruik een hoge factor voor zowel je gezicht als je lichaam.
  • Een half uur voor je de zon in gaat insmeren
  • Iedere 2 uur herhalen
  • Na zwemmen opnieuw insmeren
  • Op tijd uit de zon.

 

Meer over Ericson Laboratoire Derma Sun

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »