Terug

Ericson Laboratoire Biologic Defense (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Ericson Laboratoire Biologic Defense

Ericson Laboratoire Biologic Defense bij huidproblemen door hormonale wisselingen. 

Ericson Laboratoire Biologic Defense is een van de Ericson Laboratoire lijnen. Deze huid verbeterende verzorgingsproducten zijn uitermate geschikt ter behandeling van huidproblemen zoals acne, puistjes, jeuk en andere huid problemen die veroorzaakt worden door de onbalans in de hormonale systemen. En vaak bij huidleeftijd boven de 25-30 jaar. We hebben het hier niet over de acne huid ide veroorzaakt wordt door de puberteit.

 

Hoe werken de Ericson Laboratoire Biologic Defense

Deze producten werken zuiverend, verfrissend, maar ook geven de producten een stralendere huid. Het geeft de huid een enorme boost. Deze producten zorgen er voor dat de weerstand van de huid verbetert waardoor bacteriën minder kans krijgen om puistjes te veroorzaken.

Uiteraard is het ook slim om via de huisarts te kijken of er inwendig iets te doen is aan de hormonale onbalans!

Welke producten bevat de  Ericson Laboratoire Biologic Defense

  • Minikit
  • Facewash
  • Lotion
  • Gezichtsmasker
  • Serum
  • Voedende Crème
  • Creme voor gevoelige huid
  • antibacteriele creme

 

Meer over Ericson Laboratoire Ericson Laboratoire Biologic Defense

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box