Terug

CTZN cosmetics Lipstick (25)

Filters

CTZN cosmetics  Lipstick

De  CTZN cosmetics Lipstick is een Nude Lipstick met bijpassende lipgloss van het new-age beautymerk CTZN Cosmetics en is bekroond met vele celebrity prijzen. Het garandeert de perfecte lipmake-up teint voor elke huidskleur zoals geen enkel merk dat eerder heeft gedaan. Daarbij is CTZN Cosmetics ook nog eens 100% cruelty free, vegan friendly en gender neutraal.

Nooit meer zoeken naar de juiste kleur lipgloss bij je lipstick met de CTZN Cosmetics Nudiversal Lipduo!

 CTZN - Viva Donna

Iedereen zijn eigen passende kleur

Het make-upmerk CTZN Cosmetics is op­gericht door de zussen Khan. Ze snappen de struggle van het vinden van de juiste ma­ke-up kleuren als geen ander. Ook zij hebben ervaren dat er vaak meerdere kleuren gemengd moesten worden om de juiste teint voor be­paalde huidskleuren te bereiken. Een probleem waar elke persoon die make­-up draagt bekend mee is, is dat de kleur beige vaak wordt gelabeld als nude, terwijl nude helemaal niet als één kleur te vangen is. Bij dit merk vind je nude lipkleuren van warm beige tot fudge bruin.

De formules van beautyproducten waren vaak niet afgestemd op ondertonen die aansluiten bij gekleurde huidtypes. Ze besloten een gender neutraal merk te beginnen voor alle citizens of the world die graag make-up dragen.

Met veel trots creëerden ze de meest diverse nude lipcollectie binnen de beauty industrie: de NUDIVERSAL Lip Duo Collectie.

 

Geliefd bij celeberties

Het NUDIVERSAL Lip Duo heeft de felbegeer­de Allure Best of Beauty Award in de wacht gesleept voor ‘Best Neutral Lipstick’, en dat maar liefst twee jaar op een rij! Deze musthave van CTZN wordt gedragen door niemand minder dan Hilary Duff, Demi Lovato, Mariah Carey, SZA, Ciara, Lizzo, Doja Cat, Tove Lo en Katie Holmes.

De beste Nude lipstick met bijpassende lipgloss van de beauty celebs! -  Zazazoo.nl

NUDIVERSAL Lip Duo  

De Nudiversal Lip Duo collectie biedt maar liefst 25 kleuren nude, is een double-ended product dat een matte lipstick en lipgloss bevat in een identieke kleur. De NUDIVERSAL Lip Duo collectie is een perfecte match met CTZN’s LIPSTROKE Lip Li­ners, die verkrijgbaar zijn in 5 nude kleuren. Er is dus een ideale nude lipmake-up voor iedereen. De Lip Duo’s kosten € 24.95 en de lipliners zijn € 15.95. Je vindt beide producten bij Viva Donna

CTZN Lipstroke  - Viva  Donna

CTZN cosmetics Lipstick

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box