Terug

Brow Extender wenkbrauwpoeder (7)

Filters

Brow Extender wenkbrauwpoeder

Brow Extender wenkbrauwpoeder gemakkelijk en snel mooie volle wenkbrauwen

De wenkbrauwen zorgen voor een identiteit in het gezicht. Als je wenkbrauwen niet of nauwelijks zichtbaar zijn dan heb je een flets gezicht. Het zegt niet zo veel. Ze zijn eigenlijk net als de passe-partout van een schilderij. Ze laten je gezicht spreken.

De Divaderme Wenkbrauwpoeders zijn ideaal om de wenkbrauwen gemakkelijk en snel aan te zetten. je hoeft niet te rommelen met een malletje, je kan het gewoon met de hand aanzetten. Zo gepiept!

Ze zijn er in 5 verschillende kleurenBrow Extender wenkbrauwpoeder , dus er is voor iedereen een passende kleur wenkbrauwpoeder!

Welke kleuren wenkbrauwpoeders zijn er van Divaderme Brow Extender wenkbrauwpoeder ?

De kleuren zijn hier van licht naar donker neergezet!

Divaderme Brow Extender wenkbrauw poeder

 

Hoe breng je de Brow Extender wenkbrauwpoeder aan?

  • Zorg ervoor dat de wenkbrauwen niet vochtig meer zijn van de reiniging of gezichtsmake-up
  • Draai het flesje Brow Extender wenkbrauwpoeder open en draai het sponsje een beetje door de rand heen zodat het te veel aan wenkbrauwpoeder er af valt. Anders valt dit op het zicht. Zonde van de poeder.
  • Als je goed naar het sponsje van de Brow Extender wenkbrauwpoeder kijkt dan zit er een platte kant aan en een puntje. 
  • Breng met de platten kant de Brow Extender wenkbrauwpoeder aan op het brede ( voorste) gedeelte van de wenkbrauwen.
  • Daarna kan je de lijn mooi doortrekken in de wenkbrauwvorm met de punt van het sponsje ( je krijgt de punt als je het sponsje een beetje draait)
  • Je kan de poeder zo donker aanbrengen als je wilt, maar mocht je het te donker vinden dan kan je met een wattentip de kleur iets minder hard maken.
Meer info over Divaderme!

De Brow Extender wenkbrauwpoeder is een van de producten van Divaderme.  Divaderme producten zijn een wereldberoemde en luxe cosmetica-lijn vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten. Opgericht en geformuleerd door een team van visionairs, uitvinders, natuurlijke chemici en professionele kunstenaars, heeft Divaderme unieke en prestigieuze formuleringen weten te creëren met behulp van de wetenschap en de geheimen uit de natuur.

De Divaderme wenkbrauwpoeder zijn de meest verkochten Divaderme producten en dat zijn  fantastische poeders die de wenkbrauwen heel natuurlijk aanzetten en voller maken!! Gemakkelijk aan te brengen en blijft de hele dag goed zitten ( alleen net met zwemmen en wrijven). De Divaderme producten zijn echt een musthave in jou make-up toilettasje!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »