Terug

Lash Extender - Vezels voor de wimpers (2)

Filters

Lash Extender - Vezels voor de wimpers

Divaderme Lash Extender - Vezels voor lange wimpers

Mooie volle wimpers dat is wat we willen bij een mooie make-up. Hoe langer en voller de wimpers hoe beter. Daarom brengen veel vrouwen kunst wimpers aan. Kunstwimpers zijn mega slecht voor je eigen wimpers, sommige vrouwen zijn zelfs allergisch voor de heftige lijm die ze daarbij gebruiken. je mag neit in je ogen wrijven en het staat vaak erg onnatuurlijk.

Divaderme heeft de oplossing met de Lash Extender. Dit zijn natuurlijk vezels die je aanbrengt in je mascara. Hierdoor krijg je super mooie lange  en volle wimpers. En het ziet er super natuurlijk uit!

Hieronder zie je het resultaat van de Divaderme Lash Extender - Vezels voor lange wimpers!

 Lash Extender Vezels voor langer wimpers

 

Hoe gebruik je de Lash Extender - Vezels voor lange wimpers?

  • Breng een dun laagje van je mascara aan.
  • Welke mascara dat maakt niet uit. je kan het bij iedere willekeurige mascara gebruiken.
  • Draai het flesje met vezels open en draai het te veel aan vezels in de huls eraf. Deze belanden anders op je wangen en dat is dan weer zonde van je product.
  • Haal het sponsje met de Lash Extender - Vezels voor lange wimpers over de wimpers, zowel aan de bovenkant als aan de onderkant.
  • Breng hierna een dun tweede laagje mascara aan.
  • En je wimpers zijn echt super mooi lang en vol!
Meer info over Divaderme!

De Lash Extender - Vezels voor de wimpers is een van de producten van Divaderme.  Divaderme  producten zijn een wereldberoemde en luxe cosmetica-lijn vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten. Opgericht en geformuleerd door een team van visionairs, uitvinders, natuurlijke chemici en professionele kunstenaars, heeft Divaderme unieke en prestigieuze formuleringen weten te creëren met behulp van de wetenschap en de geheimen uit de natuur.

De Divaderme wenkbrauwpoeder zijn de meest verkochten Divaderme producten en dat zijn  fantastische poeders die de wenkbrauwen heel natuurlijk aanzetten en voller maken!! Gemakkelijk aan te brengen en blijft de hele dag goed zitten ( alleen net met zwemmen en wrijven). De Divaderme producten zijn echt een musthave in jou make-up toilettasje!

Lash Extender - Vezels voor lange wimpers

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »