Terug

Tweezerman (5)

Filters

Tweezerman

Tweezerman 

Tweezerman verkoopt uitstekende kwalitatieve beauty tools. Internationaal is Tweezerman een bekend merk voor beauty liefhebbers. Verkrijgbaar bij parfumerieën, luxe warenhuizen en de betere drogisterijen en schoonheidsspecialisten.
Van betaalbare tot de meest luxueuze behoeften, Tweezerman biedt een compleet assortiment. Alle beauty tools die je nodig hebt om jouw perfecte look te creëren. Het merk heeft onderscheidende en vernieuwende beauty tools.
Een echte stijldiva gaat de deur niet uit zonder perfect gevormde wenkbrauwen of fraai verzorgde nagels.
Voor mannen is er ook een assortiment. 

Pincet Tweezerman

De pincetten van Tweezerman zijn het bekendst. Je hebt bijvoorbeeld de onmisbare Slant Tweezer. Hiermee breng je je wenkbrauwen vakkundig in vorm. De Slant Tweezer heeft perfect uitgelijnde, met de hand gevijlde tips die elk haar telkens weer nauwkeurig grijpen. Sinds 2001 elk jaar winnaar van de prijs: “Allure Best of Beauty Award”

Een 25° schuine punt is de perfecte hoek om precies tegen het wenkbrauwbot aan te sluiten.
De pincetten van Tweezerman zijn er in verschillende kleuren.
Een voorbeeld van zo’n pincet is de De Tweezerman Slant Tweezer Pretty in Pink in een roze kleur. Het epileren gaat heel gemakkelijk en secuur. 

Mini Tweezerman

De mini Tweezerman is de kleinere variant van de Slant Tweezer pincet. Het heeft een ideaal formaat voor in een make-up tasje of voor op reis. 

Ook verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren. Ook weer met een hele dunne, scherpe punt voor de kleinste haartjes. 

Tweezerman wimperkruller

Nog een bekend product van Tweezerman is de Tweezerman wimperkruller. Voor mooie en gekrulde wimpers verkopen we de klassieke wimperkruller van Tweezerman.

Het is een elegant gevormde krultang van metaal. Het geeft een intensieve krul zonder de wimpers om te knikken. 

Tweezerman spiegel

Een bestseller van Tweezerman is de Tweezerman vergrotende spiegel, tot wel 12 x vergroot. Optisch correcte, 12-voudige vergrotende spiegel voor het plukken van de kleinste en fijnste haartjes. In onze webshop hier te koop: Tweezerman Magnifying spiegel

Opmaken of het plaatsen van contactlenzen gaat super goed met deze spiegel. 

Wenkbrauw schaartje

Het wenkbrauw schaartje van Tweezerman is een handgemaakte en ergonomisch gevormde wenkbrauwschaar met scherpe, dunne messen, waarmee individuele wenkbrauwharen eenvoudig geïsoleerd en geknipt kunnen worden. Dit kan je samen doen met de wenkbrauwborstel. De schaar is gemaakt van roestvrij edelstaal! Kijk uit: de messen zijn zeer scherp.

Dit Tweezerman wenkbrauw setje bevat een wenkbrauwschaartje en een wenkbrauwborsteltje.
Tweezerman verkoopt nog meer producten voor wenkbrauwen, wimpers, gezicht, manicure en pedicure. Bekijk alle Tweezerman producten hierboven.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box