Terug

Ananné (4)

Filters

Ananné

Ananné

Ananné natuurlijke cosmetica is een nieuw merk dat werkt met een relatief kleinschalig team van experts uit verschillende disciplines, gevestigd in Zürich. De naam Ananné komt uit het Grieks, het is het griekse woord voor regenerering en verjonging. Het merk Ananne is opgericht en ontwikkeld door Prof. Dr. med. Urs Pohlman. Hij is werkzaam als arts in de sector van integratieve geneeskunde en heeft jarenlang onderzoek uitgevoerd aan de Zwitserse Universiteit van Basel en aan het American Duke University Medical Center. Aan de hand van zijn wetenschappelijke bevindingen uit deze onderzoeken heeft hij een effectieve formule van Ananné ontwikkeld.

De Ananné productfilosofie

Ananné heeft een mooie product filosofie. Het integreert wetenschappelijke bevindingen, puurheid en natuur in al haar producten. Dit merk baseert haar huidverzorging op wetenschappelijke feiten en niet op trends. Ananné focust op de natuurlijke herstel- en regeneratieprocessen van de huid. De producten hebben als doel om deze op gang te zetten aan de hand van natuurlijke activatoren. Daarnaast bevatten de producten van Ananné een zorgvuldig samengestelde selectie van plantenextracten en verschillende oliën van de hoogste kwaliteit.
De combinatie van al deze ingrediënten zorgt voor een optimaal evenwicht. Hierdoor zal je huid weer gaan stralen en beter aanvoelen dan ooit. Omdat alle producten van Ananné enkel uit natuurlijke ingrediënten bestaan zijn deze geschikt voor alle huidtypen.

Ananne staat voor:

  • Milieubewustheid
  • Duurzaamheid
  • Regeneratie van de huid
  • Verjonging van de huid 

 

Duurzaamheid van Ananné

De producten van Ananné zijn niet alleen goed voor jouw huid, maar ook voor de natuur. De producten van Ananné bevatten uitsluitend plantaardige ingrediënten van duurzame fabrikanten. Dit merk importeert haar ingrediënten uit verschillende landen van over de hele wereld. Wanneer de ingrediënten in Zwitserland aankomen, worden ze zorgvuldig getest en verwerkt.

Bij de productie van de verzorgingsproducten, concentreert Ananné haar formules zo nauwkeurig mogelijk. Vaak is één druppel van uw Ananné product al genoeg. Hierdoor gaat het product veel langer mee. De producten van Ananné worden niet op dieren getest. Daarnaast doet dit bedrijf er alles aan om haar verpakkingen zo duurzaam mogelijk te ontwikkelen en gebruikt Ananné geen plastic binnenkant. Door al deze aspecten kan de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk worden gehouden. Op die manier draagt Ananné haar steentje bij aan een duurzamere wereld.

Ananne producten zijn vrij van synthetische chemicaliën, siliconen, synthetische glycerine, minerale oliën, sulfaten, aluminiumzouten en oppervlakteactieve stoffen om er maar een paar te noemen. Ze bevatten geen nanodeeltjes, microplastics of alcohol (ethanol).

Natuurlijke huidverzorging

Ananne heeft diverse productlijnen, zoals de lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, haarverzorging, oogverzorging. Ik licht hier een paar producten uit. 

Om de huid te reinigen hebben ze Ananné Lavanticum Nourishing Cleanser & mask het is een voedende reinigingscrème en gezichtsmasker voor alle huidtypes. Het verwijdert zelfs waterproof make-up op een zachte wijze. Afspoelen met lauw warm water. 

Hierna kun je de gezichtstonic van Annane gebruiken. Het is ook geschikt voor rond de ogen. Om de gezwollen of vermoeide ogen te kalmeren of om je gezicht te verfrissen. Geschikt voor elk huidtype. 
Breng 's ochtends en' s avonds na het reinigen voorzichtig met de ringvinger een hoeveelheid oog crème aan ter grootte van een speld aan op het gebied rond het oog en tot aan de onderste wimperlijn.

Deze oogcrème kun je ook gebruiken als oogmasker.

Het rijkste product uit het Ananné assortiment is het Solacium refining serum. Iedereen die ten volle wil werken aan het verbeteren van de huid kan goed kiezen voor dit fijne mega herstellende serum. Het biedt ook effectieve eerste hulp bij acute ontstekingen, kleine wondjes, littekens en brandwonden.

De sterk geconcentreerde voedingsstofcocktail vermindert pigmentvlekken en ouderdomsvlekken , vermindert verslapping, lijntjes, verbetert de hydrateert en zorgt voor een goede ontwikkeling.

Verder verkoop Ananné nog meer hele goede producten. Wij verkopen ook samples van diverse Ananne producten, zodat je ze eerst kunt uitproberen. 

Ananne Skincare

 

Wil je meer weten over Ananné? Kijk dan op de website.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »