Terug

Extenso (28)

Filters

Extenso

Extenso

Dit professionele skincare merk is van Nederlandse bodem. Het heeft producten voor ieder huidtype en leeftijd. 

Ze bieden met Extenso de verzorging op maat die de natuurlijke gezondheid en schoonheid van de huid zal beschermen en verbeteren. Het helpt de huid gezond, fit en stralend te houden. 

Extenso Skincare

Extenso Skincare is een complete huidverzorgings- en huidverbeteringslijn met een compact en duidelijk productassortiment. Extenso Skincare producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, 100% vegan, bevatten zorgvuldig geselecteerde betrouwbare ingrediënten en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen. De hoge dosering werkstoffen in de betrouwbare producten beschermt en verbetert de huidconditie, het minimaal gebruik van geur- en kleurstoffen minimaliseert de kans op huidreacties.

Extenso Skincare is de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging. Met de verzorgende behandelprogramma’s van Extenso is het eenvoudig om een mooie huid te krijgen en te houden.

Extenso biedt producten op maat – van kalmerende tot liftende producten en van acne tot wellness lichaamsverzorging producten – en buitengewoon effectieve producten voor gezicht en lichaam, die beantwoorden aan de individuele verzorgingsbehoeften.

Wij bieden u met Extenso de verzorging op maat die de natuurlijke gezondheid en schoonheid van de huid zal beschermen en verbeteren.

Extenso Skincare: Puur, duidelijk en overzichtelijk!

Wij werken ook in onze beautysalon met het merk Extenso Skincare. wij zijn gecertificeerd om alle behandelingen uit te voeren. Mocht je dus niet helemaal goed weten welke producten voor uw huid geschikt zijn dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen en dan helpen wij u daar graag bij.

Meer informatie over de producen van Extenso vind u op de website van Extenso

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box