Terug

Dermaboost (6)

Filters

Dermaboost

DermaBoost

De trend en nieuwste techniek van dit moment: Collageen Nanovezels

30 lagen collageen draden in 1 pad! De DermaBoost collageen maskers zijn door een geavanceerde technologie (de ActivLayr technologie) gemaakt met nanovezels in Nieuw-Zeeland. Deze brengen de voedingsstoffen dieper in jouw huid tot in de dermis. Deze collageen-nanovezelpads zijn speciaal ontworpen voor het verkrijgen van een strakkere en gehydrateerde huid en vermindering van rimpels.

Derma boost collageen vezels

5 seconden collageen masker

DermaBoost by Dermarssance heeft een smeltend collageen effect dat je zichtbaar kunt waarnemen. De molecuulgrootte van Dermarssance pads is minder dan 300 dalton, wat zich onderscheidt van andere collageen verzorgingsproducten op de markt. 

Collageen wordt het beste opgenomen in combinatie met zuurstof. Daarom bevat de O to Rocket collageen spray zowel extra collageen als zuurstof om de opname door de huid te vergroten en de huidelasticiteit te verbeteren. Geef je huid een snelle boost van collageen met de pads en spray!

Wat maakt DermaBoost uniek?

Wat DermaBoost by Dermarssance uniek maakt ten opzichte van alle andere collageenverzorgingsproducten, is dat het voor 100% wordt opgenomen op een diepte van 1,5 mm in de dermis (lederhuid). Met een hydraterende crème kom je een heel eind, maar een crème heeft helaas niet de potentie om door te dringen in de diepere huidlagen. Daar zijn de moleculen van de crème simpelweg te groot voor. De collageen pads van DermaBoost bestaan uit 30 lagen collageendraden met een molecuulgrootte van minder dan 300 dalton. De O to Rocket spray van DermaBoost bevat een ontzettend hoog percentage zuurstof waardoor het collageen volledig wordt opgenomen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »