Terug

Eclat. (3)

Filters

Eclat.

Eclat. Collageen van Nederlandse bodem

Moeder dochter duo, Filiz (58) en Gamze (32), hebben hun krachten gecombineerd om de perfecte Collageen Beauty Booster te creëren. Filiz heeft jarenlang een eigen drogisterij gehad waarbij ze altijd oog had voor sterke formules in supplementen en skincare producten. Haar dochter, Gamze heeft in de beauty branche gewerkt naast haar studie en begreep de behoefte naar een mooie en stralende huid - to age gracefully! En zo ontstond éclat aan de keukentafel.

In het Frans betekent éclat stralen en dat is precies waar het merk voor staat: stralen van binnenuit

éclat is een beauty merk van deze tijd! Van jong tot oud, vrouw tot man tot non-binair, ongeacht seksuele oriëntatie. éclat omarmt diversiteit en vindt het belangrijk dat de producten voor iedereen toegankelijk zijn. Iedereen verdient namelijk self-care. 

HET BESTE COLLAGEEN IN NEDERLAND - Het beste voor jou!

Hoe onderscheidt éclat zich van andere collageen merken op de markt? Het is belangrijk om niet alleen naar de dosering en type collageen te kijken, maar ook naar de vitamines die zijn toegevoegd. Deze ondersteunen namelijk de collageen-aanmaak.

Andere merken voegen vaak alleen vitamine C en/of hylaronzuur toe, omdat het commercieel aantrekkelijk is om vitamines los aan te bieden.

Daarnaast ervaren veel klanten de tropische smaak van de éclat collageen boosters als een ware 'traktatie'.

Wil je meer weten over Eclat.? Kijk dan op de Eclat and Beauty website.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box