Terug

UVBIO - zonnebrand (4)

Filters

UVBIO - zonnebrand

UVBIO - zonnebrand

UVBIO is een jong Frans bedrijf dat hoogwaardige zonverzorging en cosmetica produceert uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. De selectie van de ingrediënten is zeer streng: alleen de zuiverste en meest natuurlijke essentiële oliën en ingrediënten worden gekozen om te worden gebruikt voor UVBIO producten. Bovendien staat het merk voor transparantie en volledige traceerbaarheid van alle ingrediënten. UVBIO hecht tevens belang aan eerlijke handel en, waar mogelijk, lokale waardecreatie.

Alle UVBIO producten zijn 100% veganistisch, Cosmébio- en ECOCERT-gecertificeerd en hierdoor:

  • 100% natuurlijk
  • 100% ongeraffineerd
  • zonder nanodeeltjes
  • vrij van PEG en parabenen
  • vrij van synthetische kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen

Het merk UVBIO

UVBIO, biologisch & vegan zonnecrèmes en verzorging, gemaakt in Frankrijk!

UVBIO was het eerste merk van biologische EN veganistische zonbescherming in Frankrijk.

Het werd een paar jaar geleden ontwikkeld en biedt nu een reeks gecertificeerde biologische & veganistische zonverzorgingsproducten. Zowel voor, tijdens, als na blootstelling aan de zon helpen de producten door je huid te beschermen, te hydrateren of te verbeteren.

Sinds enkele jaren maakt UVBIO naam in de zon op de stranden en elders.

Het UVBIO-team, pionier op het gebied van veganistische UV-bescherming in Frankrijk en bezorgd om de maritieme fauna en flora, streeft ernaar verzorging te ontwikkelen die ons lichaam maar ook de natuur respecteren. 

 

UV Bio natuurlijke zonebrand

De natuur staat centraal in onze samenstellingen

Krachtige plantextracten

UVBIO haalt de extracten uit de natuur vanwege hun voedende en beschermende eigenschappen.

Kostbare oliën

UVBIO kiest de meest kostbare oliën om je een betoverende zintuiglijke ervaring te geven.

Bedwelmende geuren

UVBIO selecteert haar parfums met bijzondere aandacht, om je te laten reizen terwijl je je ogen sluit.

Minerale zonnefilters

De zonnefilters van UVBIO zijn 100% natuurlijk en mineraal! Ze reflecteren de zonnestralen en bieden onmiddellijke bescherming.

Eco-friendly

UVBIO is nauw betrokken bij het behoud van de biodiversiteit met gecertificeerde biologische en veganistische cosmetica.
Onze zonnebrandcrèmes zijn aanzienlijk duurzamer dankzij de minerale filters. Alle producten worden ontwikkeld met respect voor het welzijn van dieren.

Bovendien kiest UVBIO ervoor om afval te reduceren door geen secundaire verpakkingen toe te voegen. Die worden in het algemeen onmiddellijk na aankoop van de producten weggegooid.

UVBIO onderscheidt zich met kwaliteitsproducten waarvan de ingrediënten zorgvuldig zijn gekozen om te beschermen voor, tijdens en na elke blootstelling aan de zon. Wij besteden bijzondere aandacht aan een duurzame aanpak bij de keuze van onze materialen en onze gesprekspartners.

 

UVBIO zonnebrand

In een kleine laboratorium in Frankrijk worden de formules zorgvuldig uitgewerkt om je alle bescherming en comfort te bieden die jouw huid nodig heeft tegen de zon. 

De biologische formules zijn hypoallergeen, vrij van hormoonontregelaars en geschikt voor de gevoelige huid.

Het zijn de zonnebrandcrèmes met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en gecertificeerd biologisch & veganistisch die UVBIO bekend hebben gemaakt. Dankzij de minerale zonnefilters - titaniumdioxide en/of zinkoxide - beschermen onze biologische UVBIO-zonnebrandcrèmes je doeltreffend tegen de zonnestralen om veilig te bruinen en tegelijk de zo slechte zonnebrand te vermijden.

Naast de waardevolle eigenschappen zijn het de subtiele en delicate geuren die zo aan de zomer doen denken dat je de producten het hele jaar door wil gebruiken!

 

UVBIO zonnebrand

 

Gecertificeerde biologische & veganistische producten, gemaakt in Frankrijk!

Al onze producten worden gemaakt in Frankrijk en zijn biologisch en veganistisch gecertificeerd door de labels Cosmebio, Ecocert, Qualité France en Vegan Society.

Voor meer informatie over deze certificeringen, zie onze Veelgestelde vragen (FAQ).

 

UBVIO zonnebrand

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box