Terug

Little Urcrin (5)

Filters

Little Urcrin

Little Urchin

LITTLE URCHIN begon op een dag toen een vader zijn dochter vond aangekoekt in chemisch ruikende zonnebrandcrème nadat hij naar de kinderopvang was geweest. Omdat hij net genoeg wist over de potentieel schadelijke effecten van bepaalde chemicaliën in veel zonnebrandmiddelen om te weten dat hij niet wilde dat ze ze droeg, begon de vader aan een formuleringsreis van zes maanden waarbij hij alleen rijke essentiële oliën en de krachtigste huidverzorgende ingrediënten van de natuur gebruikte. Nadat hij de formule zo goed mogelijk had ontwikkeld, schakelde hij de hulp in van een van de toonaangevende formuleerders van Australië om het product te perfectioneren en de integriteit ervan te waarborgen.

Little Ulcherin

LITTLE URCHIN werd geboren uit die liefdevolle inspanning, maar dat is niet het einde van ons kleine verhaal. LITTLE URCHIN is ook een verhaal geïnspireerd door de natuur. Net als mensen zijn zee-egels gevoelig voor licht en chemicaliën. In feite zijn deze slimme kleine kerels geëvolueerd om hun eigen natuurlijke zonnebrandcrème te maken om hun jongen te beschermen tegen de harde stralen van de zon. Deze geweldige beestjes zitten vol met heerlijke en verrassende voorbeelden van Moeder Natuur op haar best. Ik wed dat je niet wist dat het bekend is dat deze spichtige wezens meer dan 100 jaar leven zonder enige biologische tekenen van veroudering te vertonen.

Little Ulcherin zonnebrand

Moeder Natuur mist niet veel - daarom staat ze centraal in alles wat we doen.

Hier bij LITTLE URCHIN zijn onze natuurlijke huidverzorgingsproducten vrij van giftige stoffen, veilig voor de planeet en met liefde gemaakt zodat jij en je gezin de bescherming krijgen die je verdient. Shop onze natuurlijke zonnebrandcrème, getinte zonnebrandcrème en natuurlijke dagelijkse hydraterende crème.

 

Meer weten over Little Urchin? Bekijk de website

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box