Terug

Zo worden de Happysoaps adventskalenders gemaakt

Zo worden de Happysoaps adventskalenders gemaakt

Zo worden onze Happysoaps adventskalenders gemaakt

Happysoaps is een merk dat in Nederland gemaakt wordt. Naast dat deze producten allemaal plastic vrij en natuurlijk qua ingrediënten zijn, zijn ze ook handgemaakt en doet Happysoaps ook nog iets voor de maatschappij. Ze maken namelijk gebruik van sociale werkplaatsen om bepaalde producten in te pakken. Dit neemt Happysoaps een hoop werk uit handen en de mensen die daar werken vinden het geweldig.   

Dagelijks zijn er dus ook vele toppers bezig met het inpakken van de Happysoaps producten waaronder de Adventskalenders. Iets waar zowel Happysoaps als de cliënten van de sociale werkplaatsen heel erg blij mee zijn!

Op 1 van de locaties waar dat gebeurt heeft Happysoaps een leuke video mogen maken. Super leuk om voor jullie als klant een te zien hoe dat in zijn werk gaat. Dat niet alles maar geproduceerd wordt in China en dat je ook de minder bedeelde mens zo aan werk kunt helpen.

Als je het filmpje hebt gezien dan is het nog leuker om zo'n mooie Adventskalenders krijgen als je weet dat ze met zo veel liefde en enthousiasme worden ingepakt!

Lokaal gemaakt in sociale werkplaatsen: de HappySoaps Adventskalender!

Benieuwd hoe dat precies in z'n werk gaat? Check de vrolijke video!

 

 

Wil jij jezelf of een ander verrassen met dit mooie kerstcadeau / sinterklaas cadeau? Klik dan hier, dan kan je alle Happysoaps producten bekijken.

De Adventskalenders van  Happysoaps vindt u hier

 

Let op! De adventskalenders zijn in beperkte oplage, dus wees er snel bij want op = op!


Stralende Groetjes Viva Donna.

 

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box