Terug

Geef jezelf een prachtige huid cadeau!

Geef jezelf een prachtige huid cadeau!

Geef jezelf een prachtige huid cadeau!

Winter komt eraan en ondanks dat iedereen uitkijkt naar de feestdagen, kan dit ook een nogal stressvolle periode zijn. We hebben zo aan het einde van het jaar een heleboel af te ronden op het werk, willen er stralende uit zien met de feestdagen en heerlijke maaltijden op tafel hebben. Ook willen we voor iedereen de mooiste cadeaus voor Sinterklaas en kerst uitgezocht hebben, maar daarbij gaan we onszelf wel eens een beetje voorbij helaas.

Heel herkenbaar, veel vrouwen zijn geneigd om alles perfect te regelen voor de mensen om hen heen, behalve voor zichzelf. Maar waarom zou u zichzelf op de laatste plaats zetten? U verdient het om extra aandacht te krijgen!

Gun uzelf een mooie huid

Ik daag u uit om deze week nog een moment voor uzelf in te plannen. Zet een lekkere kop thee of koffie, pak er een goed boek bij, ga naar de sauna of boek een massage. Net waar u blij van wordt en weer even helemaal van oplaadt.

Gun uzelf eens een mooi cadeau

Dat kan heel klein zijn, zoals een mooie bos bloemen, of iets speciaals, zoals een gezellige avond uit met uw partner of een vriendin. Of juist iets waar u heel lang plezier van heeft, zoals een mooie, stralende huid. 

Er is geen mooier cadeau dat u uzelf kunt geven dan een mooie huid. Want hoe fijn voelt het als je er goed uit ziet? Als u zich niet meer onzeker voelt over lijntjes, vlekjes en onzuiverheden?  Dit is toch het allermooiste cadeau dat je jezelf kunt geven? Zo gaat u straks stralend het nieuwe jaar in.

Een mooie huid krijgt u echter niet zomaar. Daar zijn goede producten voor nodig, die perfect passen bij uw huid. En natuurlijk moet u er zelf ook iets voor doen, want zelfs de allerbeste producten werken niet als u ze niet (goed) gebruikt. Wij kunnen u hierbij helpen! Dát is nou zoiets waar wij heel blij van worden, van klanten die met onze behandelingen en producten eindelijk weer een mooie, egale en stralende huid hebben.

Zie bijvoorbeeld de reactie van Leny van der Bogert. Zij heeft haar huid een enorme boost gegeven. Klik hier om deze review te lezen

Wij hebben speciale cadeaus voor u om uw  huid weer te laten stralen!

  • Doe mee met onze Stralende Huid Challenge en leer in 5 dagen hoe u ervoor zorgt dat uw huid er fantastisch uit ziet. In slechts 15 minuten per dag heeft u met de feestdagen een gezonde, stralende huid. Doet u ook mee? Deelname is gratis! Schrijf u nu hier in.
  • Wist u dat u bij ons een persoonlijk huidadvies kunt krijgen? We hebben nog een paar plekken in onze agenda dus meld u snel aan via [email protected]. Spreek ik u snel?
  • Twijfelt u welke producten uw huid er op haar allermooist uit laten zien? Wij adviseren u graag! Mail ons uw naam en telefoonnummer onder vermelding van "Ik gun mijzelf een mooie huid cadeau", dan bellen we u snel terug.

Stralende Groetjes Viva Donna!

_______________________________________________________________________

 

Recente artikelenLaat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box