Terug

Guardenza voor de mannen Baard

Guardenza voor de mannen Baard

We hebben eindelijk een nieuwe merk voor mannen in ons assortiment; Guardenza

We zijn er echt super trots op, want de mannen baard is helemaal hot! Maar voor wie het wel eens geprobeerd heeft die weet dat het niet altijd meevalt om een baard te laten groeien.  Het is geen optie om je scheermes weg te gooien en achterover te gaan leunen, want zo werkt het helaas voor de meesten die een baard willen laten groeien niet. Je zal de huid en de baard goed moeten verzorgen om geen baardjeuk en baard irritatie te krijgen. Ons antwoord hierop is : Guardenza

 

Baard olie draagt bij aan een mooie verzorgde baard

Een van de belangrijkste verzorgingsmiddelen om je baard in topconditie te houden is baardolie.  Het zorgt voor het na bootsen van de natuurlijke huid oliën na te bootsen, de huid onder de baard te hydrateren en het verbeteren van het uiterlijk en de beheerbaarheid van de baard zelf. Een baard en de huid onder de baard kan best snel droog worden. En er kan baard jeuk ontstaan door deze droge huid. Een vrouw verzorgt ook dagelijks de huid met een dag en of nachtcrème.  Reden dus om ook als man dagelijks een verzorgd product te gebruiken. En niet alleen als je een baard hebt. Maar bij een baard adviseren wij in ieder geval dagelijks een baardolie voor de verzorging van de baard en huid eronder.

 

Guardenza is puur natuur

Verder is het super leuk om te melden dat Guardenza alleen puur natuurlijke ingrediënten bevat. Dus niet alleen goed voor de baard, maar ook voor de mens en milieu.

Neem dus snel een kijken is het assortiment van Guardenza. En met de kortingscode #guardenza krijg je tot en met eind februari 2020 10% extra kassa korting om het te proberen.

 

Stralende Groetjes Viva Donna!

Guardenza

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box