Terug

Ericson Laboratoire Body Scrub (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Ericson Laboratoire bodyscrub voor een zachte en glanzende huid

Ericson Laboratoire Body Scrub is een van de Ericson Laboratoire producten. Ericson Laboratoire heeft een hele fijne zachte bodyscrub waarmee je je huid extra verwend. Het verwijdert de doe huidcellen waardoor een lichaamsverzorging beter opgenomen wordt.

Ericson Laboratoire Body Scrub

Een bodyscrub, ook wel douche-scrub of lichaamsscrub genoemd, zorgt ervoor dat de dode huidcellen van de huid af gaan waardoor de huid er frisser en stralender uitziet. En minder droog is. Als je een droge huid hebt is het goed om eerst de huid te ontdoen van de dode huidcellen. Dit doe je met een Bodyscrub. Dit is een gel of crème met korrels erin. Het liefste zijn dat natuurlijk natuurlijke korreltjes, want Viva Donna is vooral duurzaam bezig! Een bodyscrub is wat anders dan een gezichtsscrub, deze mag je dus ook nooit op de huid van het gezicht aanbrengen! Daar het is veel te grof voor. 

Hoe gebruik je een Ericson Laboratoire bodyscrub?

Neem een hoeveelheid ter grootte van een 2 euro munt, verdeel de bodyscrub over de handen en breng het gelijkmatig aan op een al vochtige lichaamshuid. Roteer zacht tot dat je ieder plekje van de huid hebt gehad. Afspoelen met  veel lauw warm water. Het is verstandig om nu een bodycrème of bodylotion aan te brengen. Het trekt nu veel beter in als de dode huidcellen eraf zijn!

 

Meer over Ericson Laboratoire Body Scrub

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »