Terug

Ericson Laboratoire reinigingsolie (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Ericson Laboratoire reinigingsolie voor een mooie zachte stralende huid

Ericson Laboratoire reinigingsolie is een van de Ericson Laboratoire producten. Ericson Laboratoire heeft hele fijne zachte gezichtsreinigingsproducten. Het is heel belangrijk je huid 2x per dag goed te reinigen. Het is echt een must voor een mooie huid. Als je de huid niet dagelijks reinigt dan smeer je eigenlijk de afvalstoffen weer in de huid, De afvalstoffen die de huid 's nachts produceert en de afvalstoffen van buitenaf die je overdag op doet. Hierdoor kan je verzorging niet goed genoeg opgenomen worden, heb je sneller last van bacteriën op de huid en dus sneller last van huidproblemen.

Reinigingsolie

Een Ericson Laboratoire reinigingsolie, ookwel cleansingoil genoemd, is een gezichtsreiniging die je zonder water gebruikt. Vaak is het een olie die met water een melkachtige substantie wordt.

Hoe gebruik je de Ericson Laboratoire reinigingsolie?

  • Je neemt een hoeveelheid Ericson Laboratoire reinigingsolie ter grootte van een euro munt.
  • Verdeelt het Ericson Laboratoire reinigingsolie over de handen, verdeel het gelijkmatig over de huid en doe met zachte ronde bewegingen inmasseren.
  • Maak je handen nat en masseer het ook zachtjes in de huid met dit vocht.
  • Je ziet dat de Ericson Laboratoire reinigingsolie, melkachtig wordt. Je kan het afnemen met tissues maar je kan het ook afspoelen met veel lauw warm water.
  • Gebruik altijd een lotion om de huid na te reinigen.

Meer over Ericson Laboratoire reinigingsolie

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box