Terug

Australian Glow zelfbruiners (3)

Australian Glow zelfbruiners

Australian Glow zelfbruiners

 
Met de Australian Glow Zelfbruiners krijg een gezonde gloed, zonder dat de onzichtbare narigheid van UV-stralen op je parade regent (om nog maar te zwijgen van voortijdige rimpels).

U vroeg, wij leverden. Je vertelde ons dat je een kleurtje wilde dat net zo goed aanvoelt als het eruit ziet. Je wilde ingrediënten die de huid vochtig maken, een kleur die lang aanhoudt en een bruine teint die straalt. Het vinden van een product dat een mooie, natuurlijk ogende bruine kleur geeft, zou eenvoudig moeten zijn, dus hebben we uw wensen vervuld met Australian Glow.

 

De gezonde gloed

Onze producten zijn verrijkt met voedende, biologische ingrediënten en verpakt in verpakkingen van Ocean Waste Plastic. 

Ethische schoonheid

We zijn 100% veganistisch vriendelijk en dierproefvrij. Goed voor u, goed voor het milieu en goed voor de dieren; wat is er niet om lief te hebben?

Australisch gemaakt

We zijn met trots van Australische makelij. We houden van onze strandlevensstijl en willen die vieren door Australian Glow naar de wereld te brengen.

Australian Glow zelfbruiners
De producten zijn gemaakt met voedende biologische ingrediënten, waardoor je je goed voelt en er goed uitziet (het is eigenlijk de twee-in-één waar je altijd van hebt gedroomd).
 Australian glow ingredienten
De verpakkingen van Australian Glow zelfbruiners zijn gemaakt van Ocean Waste Plastic (OWP), dus dat is zeker een high-five van Moeder Natuur.

De wereldwijde gezondheid en het herstel van de oceanen is een teaminspanning, daarom kiezen we ervoor om onze voetafdruk te verkleinen door onze verpakkingen te vervaardigen uit Ocean Waste Plastics (OWP) en door onze glow-getters de mogelijkheid te geven om hun producten bij te vullen. Hierdoor produceren we ook minder virgin plastic.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box