Terug

Dermalogica (8)

Filters

Dermalogica

Waarom adviseren wij Dermalogica ?

Dermalogica is een schoonheidsspecialiste merk dat mooie resultaten biedt. Ze werken met zo veel mogelijk duurzame ingrediënten en verpakkingsmateriaal.

Als de producten van Dermalogica in aanraking komen met je huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Ze gebruiken nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doen ze niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Ze kiezen voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 100.000 schoonheidsspecialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief mee werken. De producten worden niet op dieren getest. 

Dermalogica staat voor:

dermalogica vrij van parfumZuivere formules

Al Dermalogica formules zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen (parfumvrij), minerale oliën, lanoline en S.D. alcohol.

dermalogica vegan productenVegan

Bijna alle Dermalogica producten zijn vegan op de  Sheer Tint SPF 20 en de Skin Perfect Primer SPF 30 na.

dermalogica glutenvrijGlutenvrij

Alle Dermalogica formules zijn glutenvrij en kunnen worden gebruikt door mensen die glutenintolerant zijn en coeliakie hebben.

dermalogica vrij van parabenenParabenen en siliconen vrij

Alle producten zijn actief geherformuleerd om deze allemaal parabeenvrij te maken.

dermalogica dierproefvrijDierproefvrij

Dermalogica heeft een dierproefvrije geschiedenis. Ze worden officieel erkend door PETA en Leaping Bunny als dierproefvrije organisatie.

 

Wil je meer weten over Dermalogica? Kijk dan op hun website!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box