Terug

Viva Donna's testpanel

Viva Donna's Testpanel

Viva Donna's testpanel

Alle producten die Viva Donna verkoop, zijn getest door mij, Sandra van Leeuwen, de eigenaar van Viva Donna! Maar soms vind ik het ook erg  fijn om ervaringen van klanten te horen. Daarom heb ik een Testpanel samengesteld onder een aantal van mijn trouwste klanten.

Mijn testpanel test af en toe producten voor mij en schrijven daar dan een review over!

Hieronder zal ik alle geteste producten aan je laten zien!

Stralende groetjes Sandra van Viva Donna

_____________________________________________________________________

Recente tests:

Klik op de foto om de hele test te lezen!

Rosalique:

Rosalique

Eclat Collageen poeder:

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box