Terug

Lekker Deodorant

Lekker Deodorant

Lekker deodorant; Smells LEKKER en works like a TIERELIER!

The Lekker company heeft echt een super fijne deodorant. Als je voor duurzaam, transparante informatie en betaalbare verzorgingsproducten gaat, dan zijn de deo’s van The Lekker Company vast iets voor jou.

The Lekker Company

The Lekker Company heette voorheen "LEKKER in een doosje" heette en werd opgericht in 2014. Ze hadden eigenlijk maar één doel: het produceren van duurzame, milieuvriendelijke cosmeticaproducten waarbij de consument precies weet wat erin zit. In de meeste cosmetica zitten tegenwoordig namelijk allerlei ingrediënten die niet alleen chemisch zijn, maar op de lange termijn ook nog eens slecht zijn voor jou als gebruiker én voor het milieu. 

Zo zitten er bijvoorbeeld siliconen en zelfs alcohol in veel verzorgingsproducten. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je huid en/of haar gigantisch uit kan drogen, iets wat je natuurlijk juist niet wil. Ook kunnen deze deze ingrediënten in het water en milieu terechtkomen. Op de meeste producten staat niet eens transparant vermeldt welke ingrediënten er allemaal gebruikt zijn, of zijn nietszeggend voor een consument. Dit moest volgens The Lekker Company veranderen. Iedereen moet kunnen weten wat iemand op zijn of haar lichaam smeert, toch? Met de deo van The Lekker Company weet jij precies wat je in huis haalt én onder je oksels smeert.

The Lekker Company Deodorant - Vegan & Plasticvrije Deo - Viva Donna

The Lekker Company Deodorant  

The Lekker Company heeft een bijzondere deodorant gemaakt. Maar wat maakt de deo van The Lekker Company nou zo anders dan andere deo’s? Afgezien van de visie en mentaliteit van het bedrijf, is er namelijk nog iets speciaals met deze deo’s aan de hand. Ze zijn smeerbaar! Waar de meeste deo’s in spuitbussen worden geleverd, is deze dat dus niet. Spuitbussen zijn erg slecht voor het milieu door het drijfgas wat in de spuitbus zit. Dit gas is niet alleen gevaarlijk vanwege het brandgevaar (check die brandlabels maar eens op je deo spuitbus), maar ook nog eens slecht voor het milieu en jouw gezondheid. Met de deo van The Lekker Company heb je daar geen last meer van.

En geen spuitbus betekent ook: geen restafval! Het doosje van de deo’s van The Lekker Company zijn namelijk 100% gemaakt van karton en daarmee ook geheel recyclebaar. Heel wat beter dus voor het milieu!  

Deze deo is ook zeer geschikt voor alle veganisten en vegetariërs onder ons, er zijn namelijk geen dierlijke producten gebruikt! En, als kers op de taart; er zijn ook geen dieren gebruikt om het product te testen. Dit product is dus écht door iedereen te gebruiken, of je nu jong, kritisch, veganistisch of een echte dierenvriend bent. 

The lekker Company Deodorant: Duurzaam en lekker 

Ja het gaat echt samen; Duurzame deodorant en ook echt lekker qua geur! Moet je bij duurzaam altijd denken aan geitenwollen sokken en baden in je eigen lichaamsgeur? Dat hoeft zeker niet met de deo van The Lekker Company. Ze hebben namelijk talloze verschillende geurtjes, zodat er voor iedereen wel wat lekkers tussen zit! Of je nu voor een zoete, bloemige of neutrale geur wil gaan, er zijn veel keuzes. Bij iedere geur staat nauwkeurig beschreven welke ingrediënten er zijn gebruikt om jouw nieuwe favoriete deo te gebruiken. 

En, ook leuk om te weten: waar je na een aantal weken al je deodorant spuitfles bij het afval moet zetten, kun je deze deo tot wel 120 keer gebruiken! Het enige wat je nodig hebt, is een erwtje van het product onder je oksels, en jij gaat heerlijk geurend de dag door.  

Deodorant voor tieners

Het is niet vreemd dat een ouder of kind al op jonge leeftijd aan deodorant begint te denken. Belangrijk is om de keuze te maken op basis van wat goed voelt. Als je een deodorant kiest speciaal voor tieners dan is een natuurlijke deodorant een zachte optie die helpt om lichaamsgeur onder controle te houden zonder het gebruik van ingrediënten zoals aluminium en parabenen. Een jonge huid is heel gevoelig, daarom moet je de deodorant op een klein stukje huid testen en letten op tekenen van een mogelijke allergische reactie. Als er geen reactie optreedt, dan kun je de deodorant onder de oksels aanbrengen. Houd er rekening mee dat het soms een paar dagen duurt voordat het lichaam is aangepast aan een natuurlijke deodorant, dus geef het lichaam wat tijd om te wennen voordat je eventueel van product wisselt. De deodorant van The Lekker Company kan je geheel veilig aan je kind geven!

The Lekker Company Zonnebrand

Je leest het goed, The lekker Company produceert nog meer dan alleen deo’s! Ook zonnebrand is een geliefd product van dit bedrijf. Dezelfde transparantie, dezelfde kwaliteit en milieuvriendelijkheid. We weten allemaal waarom zonnebrand eigenlijk zo belangrijk voor onze huid is. Onze huid is ons lief, en die willen we graag beschermen. Dat kan nu met de zonnebrand van The Lekker Company, waarbij je én milieubewust en diervriendelijk bezig bent, en laat zien dat je om jezelf en de wereld geeft.  Je vindt The Lekker zonnebrand hier

The lekker company natuurlijke zonnebrand

Je vindt alle The lekker company Producten hier

Wil je meer weten over deze heerlijke deodorant? Stuur ons dan een email naar [email protected]

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna!

 

________________________________________________________________________

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box