Terug

Nieuws van Naïf

Nieuws van Naïf

Nieuws uit de wereld van Naíf, Je leest het hier!

Er is weer leuk Nieuws van Naïf! Wij zetten het hier voor je op een rijtje!

 

Naïf heeft inmiddels al een hoop trouwe fans op onze website daarom willen we jullie op de hoogte brengen van de nieuwste producten.

 

Nieuws in kinderverzorging:

Er zijn 2 nieuwe kinderproducten gelanceerd: Naïf Weer en Wind creme en Naïf Relaxing Foam Bath

Naïf Weer en windcrème:

  • Bij koud en guur weer
  • Vormt een natuurlijke beschermlaag
  • Vegan, dus zonder dierlijke vetten

De pure en kwetsbare huid van de allerkleinsten kan aardig heftig reageren op kou. Zo kan de huid droog worden, rood of schraal. Het kan zelfs pijnlijk zijn. Willen we niet. Daarom hebben we de Weer- en Windcrème ontwikkeld: een lekkere vette crème die rijk is aan amandelolie, carnaubawas en sheabutter. Zo blijft de huid van je kindje soepel en beschermd, zonder dat ze wordt afgesloten. Uiteraard zonder rommel en dierlijke vetten. Enne… Ook geschikt voor jou. Voor op wintersport bijvoorbeeld.

 

Naïf Relaxing Foam Bath:

  • Zonder SLS/SLES
  • Geschikt voor baby’s en kids
  • Te gebruiken bij eczeem en een droge huid

Little ones vinden badderen fantastisch. Het draagt bij aan een mooi avondritueel, ze worden er rustig van en ze kijken hun ogen uit. Vooral als ze wat ouder zijn. Wat ons betreft mogen agressieve ingrediënten zoals SLS en SLS (harde schuimmiddelen) ontbreken. Bubbels daarentegen niet. De Relaxing Bath Foam zorgt voor subtiele bubbels en voedt de huid tegelijkertijd met katoenzaad extract. Hij is uitermate geschikt voor een droge huid of een huid met eczeem. In bad gaan wordt nu nog leuker! PS: Spring er gewoon bij, is helemaal niet gek.

Te gebruiken voor baby’s, kids en, waarom ook niet, volwassenen  May you never outgrow bubbles.

Inhoud: 500ML

 

 

Nieuws beter voor het milieu:

Naïf tubes nu in bioplastic

Het is natuurlijk prachtig om een goed product te hebben met natuurlijke ingrediënten, maar we proberen altijd stappen te zetten op gebied van duurzaamheid. Dus, wat kunnen we op dit moment doen? Naast het verkrijgen van het Zero Plastic Inside keurmerk van de Plastic Soup Foundation zijn we aan de slag gegaan met onze verpakkingen en hebben we nieuws: vanaf nu gebruikt Naïf tubes gemaakt van suikerriet en mogen we het I’m green TM  logo voeren! Daar zijn we trots op! Het eerste product in een ‘groen’ jasje is de Circular Face Scrub en herken je via onderstaand logo op de achterkant. Voor iedere nieuwe productie gaan we over op de nieuwe tubes.

nieuws van Naif

 

 

Relevante producten: Naïf Weer en Wind cremeNaïf Relaxing Foam Bath 

Bron: Naïf

 

 

 

 

Recente blog tags:

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box