Terug

Marc Inbane Zelfbruiner Spray (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Marc Inbane Spray zelfbruiner voor een mooie zomers tintje.

Met de Marc Inbane zelfbruiner spray is een van de Marc Inbane producten en hiermee kan je heel gemakkelijk en mooie egaal de zelfbruiner spray aanbrengen op het gezicht

Meer over Marc inbane

Marc Inbane is dé specialist op het gebied van selftanning. Marc inbane is handig in gebruik, vlekt niet, geeft een natuurlijke mooie gebronsde teint en werkt snel en gemakkelijk.

MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. De zelfbruiners van Marc Inbane zijn super bekend, het zijn echt een van de meest verkochte producten in onze webshop.

 

Hoe gebruik je de Marc Inbane spray selftanning Tanning Spray?

  • Schudt de bus goed voor gebruik
  • Houdt de spray minimaal 30 cm van het gezicht af en haal de spray zigzaggend over de huid heen van boven naar beneden.
  • Eventueel nabehandelen met de Glove of de brushes
  • Laat het 10-15 minuten drogen, een Föhn kan het versnellen.
  • Geniet van je mooie natuurlijke bruine tint!

Lees ook de blog over de Marc Inbane Gebruiksaanwijzing

Hoe vaak gebruik je de Marc Inbane Spray selftanning?

Afhankelijk van de gewenste resultaten, gebruikt u 1 à 2 per week de Marc Inbane Zelfbruiner om uw gloed te behouden.

Marc Inbane Spray selftanning Tips

Zorg er wel voor dat u alle plekjes goed egaal aanbrengt. Op het gezicht kan je dat goed doen om na het aanbrengen even met 2 vingers ieder plekje nogmaals langs te gaan. Op het lichaam kunt u voor het gebruik met de druppels nog een dus laagje bodylotion aanbrengen op de ruwe plekjes van de huid, bv de knieën en de ellebogen. De ruwe huid reageert namelijk heftiger op de zelfbruiner.

Inmiddels zijn wij gestopt met Marc Inbane. We hebben hele mooie zelfbruiners in het assortiment. Onze zelfbruiners vind je hier

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »