Terug

Argan scrub (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Kaé Argan scrub of gezichtsscrub is een van de Kaé Cosmetics.  Kaé is het huidverzorgingsmerk als het gaat om de argan olie. Ze gebruiken alleen de beste arganolie en wel de eerste koude persing die gemaakt wordt in Marokko!

Het is heel belangrijk om de huid dagelijks 2x goed te reinigen. Als je de huid niet goed reinigt dan meer je met je verzorgingsproducten de afvalstoffen weer gewoon in je huid. En dat wil je niet. Daardoor krijg je sneller last van puistjes en huidveroudering. Dus 2x daags je huid goed reinigen en 2-3 x per week de huid een Kaé Scrub geven om de huid te ontdoen van de dode huidcellen waardoor je verzorgende producten weer beter opgenomen worden!

Hoe gebruik je de Kaé Argan scrub?

  • De Kaé Argan scrub gebruik je 2-3 keer per week onder de douche. 
  • Neem een kleine hoeveelheid Kaé Scrub op je handen en verdeel dit gelijkmatig over je al vochtige gezicht. Masseer de scrub op milde wijzen
  • Spoel de huid af met veel lauw warm water.
  • Naast de Kaé Argan scrub moet je 2x daags je huid goed reinigen zoals we hierboven al vertelde
  • Breng een beetje van de Kaé argan micelair lotion aan op de handen en verdeel dit over de huid.
  • Masseer het in de huid met je vingers en dan gaat het licht schuimen.
  • Je mag het met tissues of met lauw warm water verwijderen.
  • Breng een beetje Kaé gezichtslotion aan op een watje en haal dit over de huid heen zodat ieder plekje gereinigd is.

Arganolie uit de Kaé Argan scrub

Argan olie is een bijzondere, plantaardige olie die gewonnen wordt uit de vruchten van de zeldzame Argania spinosa, ook wel 'de boom der schoonheid' genoemd. Tot 15 jaar geleden wist bijna niemand buiten Marokko van het bestaan van arganolie, terwijl Berbervrouwen het 'Marokkaanse goud' al vele eeuwen voor hun schoonheid gebruiken.

Wat is het geheim van de argan olie uit de Kaé Argan scrub

Arganolie wordt ookwel het  'Marokkaans goud' genoemd. Het heeft de zeldzame status te danken aan het tijdrovende proces om de olie te winnen uit de vruchten van de arganboom. Daarnaast worden de arganbomen steeds schaarser en groeien alleen in het zuiden van Marokko.

Het woord 'goud' slaat niet alleen op de zeldzaamheid van arganolie, maar vooral op de bijzondere samenstelling en het resultaat dat het heeft op zowel huid als haar. Het bewijs van de wonderbaarlijke werking ligt in het feit dat arganolie na vele generaties nog steeds wordt gebruikt en met liefde wordt doorgegeven aan hun kinderen.

Meer over Kaé

Kaé het merk dat geheel op basis is van argan olie, creëerde de Argatherapie lijn, een wereldwijd beauty concept wat de aromatische krachten van de essentiële oliën verbind met de uitmuntende biologische kwaliteiten van de Marokkaanse Arganolie.
De Cosmebio- en Ecocertlabels geven u de garanties op natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. Kaé garandeert u een verzorgingslijn voor een gezonder en jonger uitziende huid.

Kaé cosmetics heeft producten voor:

Gezichtsverzorging

lichaamsverzorging

haarverzorging

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box