Terug

De meest gestelde vragen over Oolaboo Tannning Drops

De meest gestelde vragen over Oolaboo Tannning Drops

De meest gestelde vragen over Oolaboo tanning drops

Oolaboo tanning drops is een van onze meest verkochte producten, maar bepaalde vragen komen steeds terug. Vandaar dat we die even op de rijtje hebben gezet voor jou.

Je vindt de beste zelfbruiners ->

Kan iedereen de Oolaboo tanning drops gebruiken?

Jazeker, de Oolaboo tanning drops is geschikt voor alle huidtypen & huidtinten en voor dagelijks gebruik. Dus voor hem, haar, zwangere vrouwen, maar ook mensen met huidaandoeningen zoals psoriasis & eczeem of mensen die door antibiotica niet in de zon mogen en toch een natuurlijk zomers kleurtje willen, zijn dankbare gebruikers.

Niet voor niets dat onze druppels ook dagelijks worden gebruikt & aanbevolen door dermatologen.

Oolaboo Sun Kissed Drops - Viva DOnna

Hoe gebruik je de Oolaboo tanning drops?

  • Reinig eerst de huid
  • Scrub de huid
  • Draai de onderzijde van de applicator om het doseersysteem te activeren
  • Meng het gewenste aantal druppels met je gebruikelijke hoeveelheid gezichtscrème of bodylotion in je handpalm en verdeel deze egaal op de gewenste huidzone(s)
  • Was na gebruik je handen
  • Na 3 uur is de zelfbruiner volledig ingewerkt. Hierna kun je weer douchen, sporten etc.

Hoeveel Druppels Oolaboo tanning drops moet je per keer gebruiken?

  • 2 à 3 druppels = een gezonde gloed
  • 4 à 5 druppels = een stralende zonovergoten teint!

Hoe lang blijft het resultaat van de Oolaboo tanning drops

Afhankelijk van jouw huidtype en de dosering blijft de Oolaboo tanning drops gemiddeld 3 dagen zitten. De bruiningsdruppels meng je eenvoudig met een hydraterende crème. Crèmes op oliebasis kunnen resulteren in een lichtere teint.

Hoe vaak gebruik je de Oolaboo tanning drops?

Wij adviseren om de Oolaboo tanning drops bruiningsdruppels 1 a 2x per week in je verzorging te gebruiken om je mooie natuurlijke teint te behouden!

Moet je voor gebruik van de Oolaboo tanning drops je huid scrubben?

Het is geen must om je huid te scrubben voor het gebruik van een zelfbruiner, maar wel een meerwaarde. Scrubben verwijdert namelijk onzuiverheden en dode huidcellen, waardoor een egaler tanningresultaat ontstaat en je nog langer kunt genieten van een mooie zonovergoten teint! 


Kan ik de Oolaboo tanning drops gebruiken in combinatie met mijn zonnebrand?

Jazeker! De bruiningsdruppels meng je eenvoudig met je zonnebrand. Door deze combinatie verdwijnt de witte waas en geniet je direct van een mooie sun-kissed glow! Was na gebruik je handen.

Weetje: dankzij het pocketsize formaat is de Oolaboo tanning drops ideaal om mee te nemen op vakantie!

Zijn er meerdere kleuren inde Oolaboo tanning drops?

Ja, de Oolaboo tanning drops bestaat uit één kleur. De bruiningsdruppels blenden zicht perfect met je eigen natuurlijke huidskleur waardoor meerdere kleuren overbodig zijn.

Wordt je oranje van de Oolaboo tanning drops?

Nee, Je wordt zeker niet oranje van de Oolaboo tanning drops! In de Oolaboo tanning drops bruiningsdruppels zit geen caroteen. Dit stofje zorgt bij veel tanningproducten voor een oranje kleur. Je hoeft bij ons dus niet bang te zijn voor het welbekende worteleffect.

Hoe zorg ik ervoor dat zelfbruiner druppels goed blijft zitten?

Als je wilt dat je het beste resultaat haalt uit de Oolaboo zelfbruiner, dan is het verstandig om vooraf de huid te scrubben. Je gezicht scrub je met een gezichtsscrub en je lichaam scrub je met een lichaamsscrub. Na het aanbrengen van de zelfbruinerspray de huid goed laten drogen. He tliefste ene paar uur.

Moeten de zelfbruiner drops op een gereinigde huid of kan ik bijvoorbeeld vooraf een moisturizer aanbrengen of een hyaluronzuur serum?

Zelfbruiner druppels breng je altijd aan op een gereinigde huid en dan doe je de druppels in je dagcreme of in je bodylotion, net naar gelang je een kleurtje wilt opbouwen. Breng de druppels nooit alleen aan op de huid!

Kan ik meerdere laagjes tanningdrops aanbrengen om een donkerder effect te krijgen?

Je kan meerdere laagjes zelfbruiner aanbrengen voor een donkerder effect, maar dat zou ik niet op één dag doen, dat zou ik verdelen over de dagen erna! Dus bijvoorbeeld 3 dagen achter elkaar in je dagcreme of bodylotion aanbrengen op de huid. Als je de juiste kleur hebt bereikt dan kan je het beste 1-2x per week dit ritueel herhalen.

Moet ik na het gebruik van zelfbruiner druppels mijn huid nog afspoelen?

Je moet de huid na het aanbrengen van de zelfbruiner druppels niet direct reinigen. Je hebt het in je dagcreme of in je bodylotion aangebracht. Net als die producten doe je ook niet direct je huid erna reinigen. Dan zou je de zelfbruiner weer van je huid af.soelen samen met de dagcreme of de bodylotion. Mijn advies is om het aan te brengen als je bent opgestaan, je huid hebt gereinigd en samen met je dagcreme of bodylotion aan te brengen en dan pas in de in de avond te reiniging zoals je dat in de avond gewend bent!.

Blijven zelfbruinerdruppens zitten ondanks ik een reiniging gebruik voor de huid?

Als je de zelfbruiner minimaal 3 uur laat intrekken dan kun je daarna je huid met een gerust hart reinigen! Uiteraard is mijn advies om je huid voor het gebruik van de zelfbruiner spray van Oolaboo eerst te reinigen.

Hoe kan ik de kleur van tanningdrops het beste onderhouden?

Je kan de kleur van je zelfbruiner het beste onderhouden door het 1-2x per week opnieuw te gebruiken. Dan behoudt je je mooie zomerse teint!

Krijg je geen puisten of mee-eters van de zelfbruinerdruppels?

Van de Oolaboo tanningdrops krijg je geen puistjes. Heb je veel last van verstopte poriën dan kan de zelfbruiner wel die talg een bruiner kleurtje geven waardoor het lijkt of je meer mee-eters hebt. Het advies is om de huid goed te reinigen en te scrubben voordat je de zelfbruiner gaat gebruiken.

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

______________________________________________________________________

Recente artikelen

Wat is de beste zelfbruiner?
Wat is beter; zelfbruiner mousse, drops of spray?

Hoe breng je zelfbruiner het mooiste aan?
Welke zelfbruiner gaat niet vlekken?

Hoe gebruik je tanningdrops?
Hoe gebruik je tanningmousse?
Hoe gebruik je tanningspray?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box