Terug

Gastblog: "t Kralenstulpje"

Gastblog: "t Kralenstulpje"

Gastblog van Esther van 't Kralenstulpje! 

Er valt zo verschrikkelijk veel te vertellen over beauty, make up, kleding, styling en nagellak! Maar ik zou hiermee graag willen beginnen met de prachtige webshop van Sandra: Via Donna uit Poeldijk!

Hier vind je echt alles voor de modebewuste vrouw op het gebied van huidverzorging, nagelverzorging en make up! Voordat je gaat beginnen met de make up heb je altijd een goede basis nodig, het begint altijd met een goede huidverzorging!

Je huid is het grootste orgaan van het lichaam en het beschermd ons tegen heel veel invloeden van buitenaf. Wij moeten onze huid een handje helpen door het goed te beschermen tegen uitdroging, zonlicht (UV licht) en huidveroudering. Onze huid bestaat uit verschillende lagen, de opperhuid, de lederhuid en onderhuids bindweefsel. Wij kunnen met onze huidverzorging invloed uitoefenen op alleen de opperhuid. Op de rest van de huidlagen kunnen we invloed uitoefenen van binnenuit, kijk maar een bij de gezonde voeding van Viva Donna! Hier kun je ook artikelen vinden voor stralende tanden.

Huidtypen

Voordat we gaan beginnen moeten we eerst bepalen welk huidtype we hebben. Kom je daar niet helemaal uit dan kun je altijd even contact opnemen met Sandra van Viva Donna, ze kan je helpen met een huidanalyse. Welke soorten huidtypes kennen we?

  • De droge en gevoelige huid
  • De rijpere huid
  • De vette huid
  • De normale of gecombineerde huid
  • De allergische huid
  • De huid van heren
     

Geen mens is gelijk en allerlei invloeden van buitenaf kunnen er voor zorgen dat ons huidtype kan veranderen. Dus doe 1 keer per jaar opnieuw een huidanalyse. Zodra je weet welk huidtype dat je hebt kun je aan de slag met het kiezen van een dag- en nachtcrème en een goede reiniging die bij je past. Eventueel zoek je hier een serum bij, een peeling en een lekker maskertje, je kunt ook gaan voor een complete huidverzorgingsset.

Make -up

Zodra de basis is gelegd gaan we aan de slag met een make-up. We gaan aan de hand van een kleuren analyse kijken welk kleuren type je bent! Hieruit kun je kiezen:

  1. Zomer type
  2. Herfst type
  3. Winter type
  4. Lente type

Zodra je weet welk type je bent dan kun je de kleuren van je kleding, je make up en je sieraden hier op afstemmen! Heb je trouwens wel eens geprobeerd om zelf sieraden te maken? Het is echt heel erg eenvoudig! Je maakt dan echt iets unieks en je kunt kiezen uit honderden verschillende soorten kralen! Maak een leuke armband met bedeltjes voor aan je pols en lak dan je nagels netjes af!

Je bent inmiddels een echte blikvanger geworden!

Nagels

Mooie verzorgde nagels zijn inmiddels niet meer weg te denken en een must have voor iedere verzorgde vrouw. Gelukkig heeft Viva Donna een heel ruim assortiment met kleurtjes nagellak en verzorgende producten voor nagels, hier raak je niet snel uitgekeken.
Zoek je nog ene leuk beauty cadeautje voor een vriendin? Bij deze leuke webwinkel ga je zeker een geslaagd cadeautje vinden!

 

Dit gastblog is geschreven door Esther de Jonge van www.kralenstulpje.nl. Bezoek haar website voor meer creatieve DIY inspiratie!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box