Terug

De make-uptrends van nu!

De make-uptrends van nu!

De make-up trends anno 2020 - 2021!

Ieder jaar zie je weer andere trends in de make-up. Natuurlijk kan je annu 2020 heel veel doen, maar je ziet wel bepaalde stromingen. We hebben dus de trends die nu hot zijn voor je op een rijtje gezet!

Brows

De wat donkerdere, grotere wenkbrauwen zijn al een tijdje niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En dat zal ook nog wel even blijven. Kleur je wenkbrauwen dus mooi in met een wenkbrauwpoeder of laat ze verder bij een schoonheidsspecialist. let er wel op dat je ze niet "to Dark" maakt want dat geeft een te harde uiterlijk! Kies voor maximaal 1 tint donkerder dan je normale haarkleur!

Naturel look

De naturel look is een trend die we ook al een tijdje kennen en ook niet meer zo snel uit het make-upbeeld weg te denken zal zijn. Het motto van de naturel make up look is ‘less is more’. Zorg dat je met weinig producten een mooie, frisse look creëert door te werken met kleurverschillen en contrasten. Gebruik een BB cream, concealer, wenkbrauwpoeder, Dunne eyeliner, mascara en een blanke lipgloss!

Kleur & Glow!

Het tegenovergestelde van de Naturel look creëer je met veel kleur en hightlighter.

Of je nu voor subtiele tot lekker opvallende kleur kiest: ga voor kleur op je oogleden. Kies voor een strakke wing met een gekleurde eyeliner of experimenteer met meerdere kleuren. Je hebt vast wel je favoriete kleur als het gaat om make-up, maar ga juist eens voor een andere kleur! Groen, lila, zeeblauw? En om het helemaal af te maken voeg je een vleugje glow toe aan je teint met een highlighter. De highlighter is de essentiële make-up voor een stralende look.

Grunge Look

De Grunge look is ook hot momenteel. Het zal je vast al opgevallen zijn dat de grunge-invloeden steeds meer vertegenwoordigd zijn in het modebeeld. In de grunge wereld is het allemaal zwart wat je ziet. Qua make-up kiezen we voor  mysterieus blauw, dat is wat minder heftig dan dramatisch zwart.

Voor al onze make-up producten kijk dan hier!

Stralende Groetjes Viva Donna!

_________________________________________________________________________________

 

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box