Terug

Handige beauty tips voor busy moeders

Handige beauty tips voor busy moeders

Handige beauty tips voor busy moeders 

Ze zeggen niet voor niets dat moeders de overtreffende trap zijn van moe. Als moeder zijnde kom je vaak letterlijk handen tekort met alle tientallen taken die je op een dag uitvoert. Omdat je ook nog een beetje leuk en verzorgd voor de dag wilt komen hebben wij een paar onmisbare handige beautytips voor alle busy moeders op een rijtje gezet!

Tijd besparende slimme beautytips

Ben jij ook zo'n moeder die 24/7 voor de kinderen klaar staat, een baan hebt, een leuke echtgenoot wilt zijn en er ook nog een beetje leuk uit wil zien? Dan zijn deze tips wellicht wat voor jou:

  • Multifuntioneel! Als moeder sta je vaak vroeg op om alles alvast in gereedheid te brengen voor als de kids wakker worden. Om ‘s morgens lekker wat tijd te besparen gaan we natuurlijk voor multifunctionele producten die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Bijvoorbeeld een bronzer, deze breng je niet alleen aan op je jukbeenderen, maar ook in de arcadeboog zodat je ogen meteen aangezet zijn. Je lipstick kan ook prima dienen als crème Blush en je glanzende concealer doet gelijk dienst als highlighter en er zijn genoeg sticks die je voor zowel je wangen als lippen kunt gebruiken. Dat scheelt zo weer een paar minuten graaien in je make-up bag!
  • Zorg dat je voldoende slaapt; Als kersverse moeder weet je dat je eigenlijk te weinig uurtjes maakt. Omdat je huid in je slaap hersteld kunnen wij niet vaker zeggen dat je goed voor jezelf moet zorgen en dan maar in de middag een slaapje moet gaan doen. Vraag desnoods iemand om even op te passen. Maar het doet wonderen voor je huid.
  • Snel klaar haar; Je wilt ‘s morgens natuurlijk niet te lang nadenken wat je nu weer met je haar moet doen en wat is dan handiger dan ‘s avonds je haar te vlechten, hiermee gaan slapen en wakker worden met een prachtige slag. Natuurlijk kun je het ook lekker in een vlecht laten zitten, heb je er gedurende de dag ook geen last van dat het voor je gezicht hangt, heerlijk! Je haar minder wassen scheelt ook heel veel tijd (en drogen) én is ook nog eens beter voor je haar. Want je hoeft echt niet iedere dag je haar te wassen. Twee keer per week is meer dan genoeg.
  • Samen badderen; Ga lekker samen met je kind in bad of onder de douche. Doe een heerlijke olie of badschuim in bad die voor jullie beide goed is. Dit scheelt tijd en is nog super gezellig ook. Echt even quality time met je kind en verzorging in een. En smeer elkaar daarna in met een heerlijke bodyolie. Dat vinden ( kleine ) kinderen echt geweldig! 
  • Overnight beautyproducts; Er zijn tegenwoordig super veel fijne huid- en haarverzorgingsproducten die hun werk ‘s nachts doen terwijl jij (hopelijk) slaapt en dat scheelt natuurlijk superveel tijd! Denk eens aan een overnight gezichtsmasker, een haarolie en wat dacht je van de Beautypillow. Dierdoor beschadigt je haar en huid niet zo veel als op een gewoon kussen!
  • Wees vooral lief voor jezelf! Als jij als mama niet lekker in je vel zit en hondsmoe bent dan kan je ook geen leuke moeder zijn. Dus plan af en toe een lekker momentje voor jezelf!

Heb jij nog een aanvulling op deze blog of heb je hulp nodig? laat dan een reactie achter onder deze blog, ik help je graag!

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

_________________________________________________________________________________

Recente artikelen

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box