Terug

Decaar Exfolianting Scrub

Decaar Exfolianting Scrub

De Bio- peeling / Algae peeling voor thuisgebruik

Een mooie zachte gladde huid in een handomdraai?  Probeer de Decaar Exfolianting Scrub!

Dit is nou echt een van mijn favoriete producten. Het is een scrub die super verzorgend werkt, zuiverend, herstellend en natuurlijk exfolierend. 

De scrub bevat de volgende bestanddelen:

Kaoline: Helpt bij het reinigen en exfoliëren. Kalmeert en voedt de huid.

Montmorilloniet: Reinigt, exfoliëert zachtjes, vermindert zonnevlekken en verkleuringen, geneest en revitaliseerd de dermale lagen van de huid.

Illiet: Heeft een zeer absorberende werking, waardoor het in staat is toxines effectief te verwijderen. Heeft een tonifiërend effect op de huid. Het doet de bleke, vale en verouderende huid herleven en zuivert ook de verstopte en acne-gevoelige huidtypen. Het verbetert de bloedsomloop en laat de huid er stralend uitzien, waarbij rimpels worden bestreden.

Kariteboter: Biedt een groot duurzaamheidsprofiel, langdurige stabiliteit en een uniek licht en zijdeachtig gevoel. Zeer geschikt voor het behandelen van een droge huid. Beschermt de huideigen talglaag en vermindert ontstekingen.

Zo gebruik je de Decaar Exfolianting scrub mask:

J kan dit masker op 2 manieren gebruiken:

- Je brengt het aan op de huid en doet het zacht roteren. Laat nu de scrub even op de huid zitten als een masker, het droogt dan een beetje in. Was het na ongeveer 15 minuten af. Je huid is mooi gezuiverd, glad en zacht

- Je kan ook het masker aanbrengen op de huid en het na geroteerd te hebben weer af te spoelen. Je huid is dan mooi glad en zacht, maar bij een drogere huid voelt dit fijner.

Extra Tip:

- Pas op dat je niet te veel pakt, je gebruikt snel te veel en dat is zonde.

Vlog:

Stralende groetjes Viva Donna!

Recente artikelen

 

 

Gerelateerde producten: Natural Exfolianting Scrub, Mask, maskers, scrubs, PeelingsDecaar oxygen masker,  Decaar brightning masker,  Decaar Calming mask, Decaar Oxygen gel, Bluebloodgel,

Categorieën: Decaar, Scrubs, Peelings,  Bio-peeling, Algea Peeling, masker, mask,

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box