Terug

Keenwell (40)

Filters

Keenwell

KEENWELL
SKINCARE SINCE 1975

Al vanaf de start in 1975 is KEENWELL een zeer innovatief huid verbeterend merk en continu in ontwikkeling om een complete range specifieke, professionele huidverbeteringsproducten te ontwikkelen. Vanaf het begin exclusief voorbehouden aan de professionele schoonheidsbranche. Dankzij deze samenwerking met professionele schoonheidsspecialisten en door goed te luisteren naar hun behoeften, is het bedrijf blijven groeien en behoort het in Spanje tot één van de grootste cosmetica merken voor de professionele schoonheidsbranche. Tevens levert KEENWELL haar cosmetica in meer dan 60 landen wereldwijd.

Door de jarenlange ervaring, het gebruik van moderne technologieën, continu op zoek zijn naar nieuwe actieve ingrediënten, natuurlijke en biotechnologische werkstoffen die goed samenwerken zorgen de producten voor een optimale hoge huidopname en is hun effectiviteit verbeterd.
KEENWELL staat garant voor een optimale huidverbetering en verdraagzaamheid.
KEENWELL heeft recent de nieuwe en unieke “KEENWELL FACIAL METHOD” ontwikkeld, die specialisten de mogelijkheid biedt om de huid en huidproblemen optimaal te behandelen, verbeteren en verzorgen. U kunt eindeloos variëren zodat u voor iedere klant een individuele unieke behandeling kunt samenstellen. Alles duidelijk beschreven en uitgelegd in een 250 pagina’s dik werkboek.

De producten van KEENWELL:
– Zijn olie-vrij en niet irriterend voor de huid
– Zijn zonder paraffine en derivaten
– Vrij van dierlijk afgeleide materialen
– Bevatten plantaardige oliën
– Bevatten natuurlijke ingrediënten en de nieuwste technologieën
– Bevatten hypoallergeen parfum.

De productlijnen van Keenwell zijn:

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box