Terug

Seizoensverandering? Pas dan je verzorging aan!!

Seizoensverandering? Pas dan je verzorging aan!!

Hier tips om de huid in de winter goed door te komen.

Seizoensverandering? Pas dan je verzorging aan!! Tips bij weersveranderingen

Follow my blog with Bloglovin

1. Gebruik Dagelijks een SPF

Het is gemakkelijk om te veronderstellen dat omdat het niet warm, u niet dagelijks een spf hoeft te gebruiken. Maar UVA-stralen zijn voortdurend aanwezig, ongeacht het seizoen of het weer en dit is nou juist degenen die de huidveroudering veroorzaakt. Het gebruik van SPF in de dagelijkse dagcrème  is vooral belangrijk op je gezicht en kan helpen uw huid stralend en gezond te houden.

2. DRINK voldoende WATER

Door de kou buiten en de verwarming binnen verdamp je veel vocht in de huid. Dat moet weer aangevuld worden. Het beste is 2-3 liter per dag buiten koffie thee een fris. Dit is niet alleen goed voor uw huid, maar ook uw algehele gezondheid.

3. Stop met roken

Sigaretten roken kan leiden tot vroegtijdige rimpels, en het versnelt de algehele veroudering van de huid. Het veroorzaakt ook rimpels door vernauwing van de bloedvaten in de buitenste lagen van de huid, die kunnen leiden tot minder doorbloeding en vermindering van de hoeveelheid zuurstof en voedingsstoffen die kunnen krijgen op de huid.

4. Gebruik producten die bij het seizoen past..

Ieder seizoen heeft de huid andere producten nodig. De huid in de winter zoekt comfort en vocht. De huid in de winter is vaak een droge huid en vochtarme huid. Controleer dus of u de juiste huidverzorging heeft voor het seizoen. 

5. Vermijd producten met schadelijke stoffen.

Wees bewust van dingen dat kan schade aan de huid kan veroorzaken zoals parabenen, sileconen, minerale oliën en chemische stoffen in producten, zoals sommige make-up, dagcrème of shampoo. De merken Extenso, Ericson Laboratoire, Keenwell, Algologie, Kaé en Decaar, waar wij gebruik van maken, bevatten deze schadelijke stoffen niet.

6. Reinig de huid goed na het gebruik van make-up

Het is prima om make-up te gebruiken, het is alleen erg belangrijk om de  huid goed te reinigen! Anders verstoppen de poriën, krijg je een vette huid of onzuivere huid en later sneller huidveroudering bij een rijpere huid.

7. Scrub de huid!

In de winter is het ook erg belangrijk dat je de huid lekker scrubt met een gezichts scrub of peeling. Het geeft de huid weer een mooiere glans en frissere uitstraling.

8. Zomers tintje.

In de winter kan de huid zo bleek zijn. Het staat minder leuk en daardoor voelen we ons ook minder. Gebruik dus 1x per week een zelfbruiner. Dit haalt net een beetje het bleke eraf en je voelt je gelijk beter.

9. Douche niet te heet.

Een hete douche kan geweldig aanvoelen vooral op een koude winterdag, maar ze zijn slecht voor je huid. Het doet de huid uitdrogen en sneller verouderen. Lauw warm water is, helaas, veel beter voor het een gezonde huid. Dus draai de temperatuur van je douche wat om laag.

10. Bezoek uw lokale Schoonheidsspecialist.

Een 4-6 wekelijks bezoekje aan een schoonheidsspecialiste is niet alleen goed voor je huid, maar is ook een weldaad voor je lichaam! Je kan er even helemaal ontspannen  in alle hectiek van je drukke leven. 

Boek dus snel een behandeling!

 

Succes weer! Stralende groetjes Viva Donna!

 

Relevante categorieën: 

Neoderma, The New Neo,  Extenso, Ericson Laboratoire, Keenwell, Algologie, Decaar, Marc Inbane, Kaé, zelfbruiner, reinigingzonnebrand, producten met spf,

Relevante producten:

producten voor een droge huid, Vochtarme huid, doffe huid, rijpere huid

Recente blogs:
Gratis Lippenbalsem Beauty Made Easy
Wij geven een kerst cadeaubon weg!
Oogcrème of dagcrème rondom de ogen?
Ericson Laboratoire, Keenwell, Algologie
Decaar voor de gevoelige huid ; Delicate Skin
Ribbels en bobbels in de nagels
Nagel problemen? Trind Perfect Systeem helpt gegarandeerd!!
Zachte nagels
Droge nagelriemen
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box