Terug

Hoe maak je Smokey Eyes?

Hoe maak je Smokey Eyes?

Hoe maak je Smokey Eyes? Wij leren je stap voor stap!

 

Vind jij het lastig om smokey eys te maken? Wij hellen je het hier uit zodat jij het zelf ook gemakkelijk kan aanbrengen en een super stralende verschijning ben als je uit gaat!

 

Stap 1 - Breng een basis kleur oogschaduw aan over het hele ooglid. Hierdoor komt de kleur beter uit en houdt de oogschaduw langer.

Stap 2 - Meng een huidkleurige en een bleke zilveren schaduw samen en breng aan op het hele ooglid. Zorg voor een mooie overgang tussen de kleuren.

Stap 3 - Breng een middel grijze tint aan op het onderste deel van het ooglid, tot aan de plooi ( ook wel arcadeboog genoemd). Zorg voor een mooie overgang tussen de kleuren en werk naar buiten toe naar het wenkbrauwbeen.

Stap 4 - Breng een donker grijze schaduwkleur aan, zo dicht mogelijk tegen de wimperrand. Zorg voor een mooie overgang tussen de kleuren en werk naar buiten toe naar het wenkbrauwbeen. Neem vooral de buitenste kan van de ooglid.

Stap 5 - Ga met een zwarte eyeliner langs je bovenste wimperrand, zo dicht mogelijk tegen de wimpers, voor een mooi accent. Doe dit door kleine streepjes te zetten. In een vloeiende beweging is vaak lastig. 

Stap 6 - Breng een zwart oogpotlood aan op de onderste rand van de ogen. Breng het dicht tegen de wimper inplant aan van de buitenkant tot ongeveer 3/4e van de wimperrand.

Stap 7 - Breng twee tot drie lagen zwarte verlengende mascara aan op de bovenste wimpers en één laag op de onderste.

Tip: om je look compleet te maken, kan je een wenkbrauwpoeder gebruiken om je wenkbrauwen mooi te accentueren.

Tip: Hou de lip make-up rustig als je een smokey eys maakt! Anders wordt het een beetje clownesk!

Tip: Reinig je ogen goed voor je weer gaat slapen!!

 

Mocht je meer make-up tips willen, boek dan onze make-up workshop

Stralende Groetjes Viva Donna!

Bron

Relevante producten: FM, make-up, Mascara, Eyeliner, Oogschaduw, concealer, wenkbrauwpoeder, Divaderme, John van G, Lipverzorging, oogmake-up remover, Micelair lotion

 Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box