Terug

Deodorant nieuws van Loveli

Deodorant nieuws van Loveli

De Loveli Deodorants Appleblossom nog beter! Nu ook met Zinkoxide!

Zoals jullie natuurlijk al wisten was de Loveli Deodorant puur natuurlijk! Het is een deodorantstick die echt werkt. De Loveli Power zen Deo had al een extra toevoeging van zinkoxide. Hierdoor werkte het beter op hormoonzweet, emotie zweet en stress zweet. En vanaf nu zijn ook de Loveli Appleblossom deodorants met Zinkoxide verrijkt. Een mooi toevoeging dus. In de toekomst zullen alle deodorants van Loveli dit extra mooie ingrediënt toegevoegd krijgen, maar dat kost uiteraard tijd. We houden jullie op de hoogte van deze mooie ontwikkelingen.

Verder is de deodorant op basis van kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en je beschermen tegen zweetgeur. De Loveli Appleblossom is een zacht en zoet natuurlijk parfum, dat helemaal geliefd is bij jonge meiden.

 

Nog andere leuke Loveli deodorant weetjes:

  • Deze deodorant sluit je huid en je zweetklieren niet af. Door te zweten loos je afvalstoffen, dus zweten is gezond. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niet meer naar zweet.
  • Gebruik echt maar heel weinig van de deo. De deo heeft een hoge concentratie van natriumbicarbonaat, waardoor je maar heel weinig nodig hebt om de hele dag fris te blijven ruiken. Als je teveel gebruikt, dan ga je snel door je deo heen, maar heb je ook kans op irritatie van je huid. Twee strepen per oksel is al genoeg om beschermd te zijn.
  • Je kunt de deo het beste even laten intrekken voordat je je aankleedt. Dan krijg je geen vlekken in je kleding.
  • Sommige mensen krijgen wat irritatie van de deo. Minder smeren is dan vaak de oplossing. En anders kan je ook overstappen naar de Sensitive deo. Gelukkig beschermt de zinkoxide in de Appleblossom beschermt je huid tegen irritatie en krijg je meestal juist een mooiere huid van de fijne ingrediënten van de deo.
  • Als je hiervoor een deo met aluminium gebruikte, kan het zijn dat je (tijdelijk) meer gaat zweten of naar zweet gaat ruiken. Bij de meeste mensen is dat na een paar dagen voorbij en ruik je helemaal niks meer. Was (of scrub) je oksels een keertje extra. En hou vol! Deze detox duurt maar even.
  • Je doet minimaal 6 weken met een kleine deodorantstick of ruim 3 maanden met een grote stick.
  • De verpakking is gemaakt van polypropyleen (plastic). Het kan gerecycled worden met de rest van je plasticafval, maar nog milieuvriendelijker is het om hem opnieuw te vullen met een refill.

Heb je nog meer vragen, mail ons gerust op [email protected]

Stralende groetjes Viva Donna!

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box