Terug

Een mooie huid begint bij de reiniging

Een mooie huid begint bij de Decaar reiniging

We willen natuurlijk allemaal een mooie stralende huid. Hoe je dan begint dat lees je heironder:

Een gezonde en stralende huid?

Dan is het reinigen van de huid de allerbelangrijkste stap voor jou! Gedurende de dag raakt de huid ‘vies’; make-up, vet, bacteriën en uitlaatgassen vormen een laagje op de huid. Erg onhygiënisch, maar daarnaast ook zeer schadelijk voor jouw huid. Doordat er een laagje vuiligheid op zit, kan de huid gaan ontsteken. Puistjes en onzuiverheden zijn het resultaat.

Werkstoffen uit verzorgingsproducten dringen nog maar moeilijk de huid door en daarnaast zul je op lange termijn te maken krijgen met vroegtijdige huidveroudering. De huid is namelijk minder goed in staat om te hertellen door al het opgestapelde vuil.

Reinig je huid twee keer per dag met een reiniger van DÉCAAR! Koop je twee producten uit de DÉCAAR Cleansing Line? Dan ontvang je 10% korting*! Denk bijvoorbeeld aan een reiniger en lotion, of een reiniger en scrub.

 

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

 
*Deze actie duurt tot 31 maart 2021 met uitzondering van de miniaturen en voordeelsets
 
 
Wil jij op de hoogte blijven van alle Decaar nieuwtjes, acties en wil je tips hie jij je huid het beste kan verzorgen? Schijf je dan hier in voor Decaar Beauty News en ontvang direct een leuk presentje.
 
 
 
 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box