Terug

Extra bescherming tegen het Corona Virus met zZacht

Extra bescherming tegen het Corona Virus met zZacht

Met de zZacht producten ben je extra beschermt tegen het Corona virus!

Persbericht van zZAcht:

Met de uitbraak van het Corona COVID19-virus krijgen wij regelmatig de vraag over de effectiviteit van probiotische huidverzorging. Het is natuurlijk onmogelijk om via huidverzorging te voorkomen dat het virus door aërosolen (kleine deeltje bij niezen of hoesten) van persoon tot persoon wordt overgedragen. Dus is het van belang om ons te focussen op de indirecte overdracht door handen. Je handen schoonmaken met de handzeep van zZacht zal een gezond huidmicrobioom creëren waardoor we de overdracht van pathogenen sterk verlagen. Reinig je handen meerdere malen per dag na elk contact met een besmet oppervlak, toiletbezoek of na het handen schudden. Heb je last van droge handen, smeer ze dan vervolgens in met de heerlijke zZacht hand- of bodycrème.


Naast een goede handhygiëne kun je jezelf ook nog verder beschermen. Het is bewezen dat het Corona COVID19-virus eerst de bovenste luchtwegen en sinussen infecteert. Door ervoor te zorgen dat deze gebieden ook een gezond microbioom bevatten, wordt het risico op infectie verlaagd. Inhalatie van de Ultra Air van de zZAcht  NanoZz is 100% veilig en heeft de officiële OECD403-tests doorstaan. Vernevel twee keer per dag met de NanoZz. Vernevel het in je mond en inhaleer het via je neus.


De dankbare kracht van zZacht!

zZacht

Als je na dit bericht nog vragen hebt dan kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen!

Stralende groetjes Viva Donna!
U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

 

Recente artikelen

Reacties

 • Placeholder

  Sandra van Leeuwen

  Sunday 15 / 03 / 2020 @ 07:37

  Beste Streatman,

  Bedankt voor uw reactie. Met aftershave zou je technisch gezien je handen kunnen ontsmetten. Al is het daar uiteraard voor gemaakt. Er zit alcohol is en dat ontsmet. Maar het werkt niet direct anti bacterieel. Daarvoor kan je beter een product aanschaffen wat daar echt geschikt voor is! Deze handverzorging zorgt voor goede bacteriën op de handen zodat de slechte geen kans hebben.
  Succes is deze rare tijd.

  Stralende groetjes Viva Donna!

 • Placeholder

  Straetmans

  Sunday 15 / 03 / 2020 @ 13:31

  Beste
  Kan ik met mijn aftershave mijn handen ontsmetten!!

  Mvg

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box