Terug

Loveli Shampoo

Loveli Shampoo

De Loveli Shampoo is een van de Loveli Haarverzorgingsproducten. We verzorgen ons haar dagelijks met haarverzorginsproducten zoals shampoo,conditioner en haarstylingsproducten. Loveli  heeft sinds kort ook heerlijke haarverzorging maar dan zonder schadelijke ingrediënten siliconen, parabenen, SLS of SLES. 

Het is in het begin misschien even wennen, maar als je er eenmaal aangewend bent dan wil je niet meer anders. 

Loveli shampoo is wellicht even wennen

100% Natuurlijk betekent ook: wat minder schuimend dan je gewend bent als je nu een normale shampoo gebruikt. Of juist meer als je al was overgestapt naar een echt natuurlijke shampoo.En ook dat ie daardoor iets moeilijker te verdelen is. Je haar moet echt goed nat zijn daarvoor. Of je mengt de shampoo met een beetje water. Of je was je haar twee keer.Net als bij de Loveli deodorant geldt: het is even wennen, maar dan wil je niets anders meer. Of wil je haar niets anders meer.

Meer over de Loveli Shampoo

Het is een shampoo voor droog en beschadigd haar. Want bijna ieder koppie heeft wel te lijden gehad van al die heftige shampoos die je kunt vinden in de supermarkt of de gewone drogist. Want hoe mild ze ook zeggen te zijn, ze bevatten namelijk vrijwel allemaal SLS of SLES (Sodium Lauryl Sulfate of Sodium Laureth Sulfate), de wasstoffen die heerlijk schuimen en je haar knisperend schoon wassen, maar die ook je haar strippen van haar huideigen oliën. En waar je een gevoelige hoofdhuid van kunt krijgen. En jij niet zonder conditioner kan om je haar weer zacht en handelbaar te krijgen.Zo heeft bijna iedereen dus wel beschadigd en/of droog haar. Of droge en gespleten haarpunten. Terwijl dat vroeger misschien wel heel anders was.En eerlijk, dat gaan we met de Loveli Shampoo ook niet zomaar fixen. Misschien op de heel lange termijn, want het duurt natuurlijk jaren voordat je huidige haar vervangen is door nieuw haar. En in de tussentijd heb je misschien wel je haar geverfd, gestyled of gekruld en daarmee ook je haar weer extra belast.Wat de Loveli shampoo wel voor je doet, is je haar niet onnodig belasten en je hoofdhuid uit balans brengen. Waardoor je haar weer een stuk gezonder aan gaat voelen. En zo ontdek je misschien wel dat je haar van nature helemaal niet zo droog is.Een conditioner heb je waarschijnlijk nog wel nodig naast de shampoo. Voor die extra voeding en om je haarschubben weer te sluiten na het wassen. Dus zijn ze bij Loveli ook hard bezig met een conditioner.Maar voor nu: een 100% natuurlijke shampoo voor droog en beschadigd haar. Zonder de agressieve reinigers SLS en SLES. Met de verrukkelijke geur van sinaasappel, vanille en een drupje citroen. Yes, de Sunny Orange geur.

Waar staat Loveli  voor?

De Loveli haarverzorging is een van de producten van Loveli

Loveli is een merk die je niet zomaar op iedere straathoek kan kopen. Het is een bijzonder merk. Het is gespecialiseerd de verzorging van de huid van het gezicht en lichaam en dan vooral met natuurlijke ingrediënten waar geen troep bij toegevoegd wordt. Loveli was de eerste die kwam met een aluminium vrije deodorant! Daarna is het uitgebreid met vele andere lichaamsverzorging en gezichtsproducten. Je vindt Loveli deodorant bij menig schoonheidsspecialiste op de plank staan en in winkels waar ze alleen maar duurzame producten verkopen.

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt? Wij willen graag meehelpen de natuur en ons lichaam zo lang mogelijk gezond en mooi  te houden. De Loveli producten ruiken heerlijk ondanks dat alle geuren natuurlijk zijn. Dus waarom zou je het risico dan nemen?

Daarom is Loveli deodorant 100% troepvrij en 100% natuurlijk.

Het is fijn om je met de Loveli producten te verzorgen. Je moet immers je huid dagelijks goed reinigen en verzorging. De Loveli Deodorant is daar een heerlijk product voor!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »