Terug

Terugblik op 2019 en de beste wensen voor 2020

Terugblik op 2019 en de beste wensen voor 2020

We werpen nog een laatste blik op 2019 en gaan met frisse blik verder naar 2020!

 

Het is altijd leuk om zo aan het einde van het jaar nog even een blik terug te werpen op het jaar dat is geweest. Voor Viva Donna was 2019 een druk en zeer bewogen jaar. Tot nu toe deed ik alles nog alleen. Ja je leest het goed, ik runde de webshop Viva Donna en mijn schoonheidssalon eigenlijk geheel alleen. Natuurlijk met website ondersteuning van Bas, Leroy en Jannick van  Online van Start, mijn website Designers.

Maar ik stevende af op een burn-out en daar wilde in niet weer belanden ( in 2013 heb ik er al eentje gehad waarna ik mijn leven drastisch anders ben gaan inrichten). Dus we moesten toch gaan kijken naar nieuwe mogelijkheden. Eerst was daar de optie om een grotere opslag en kantoor te gaan maken en personeel in te gaan huren, maar na een zeer goede tip van Bas om te gaan kijken naar  fulfilments ben ik terecht gekomen met Montapacking. ( Een fulfilment is een bedrijf dat mijn voorraad beheert en de bestelling die binnenkomen verwerkt en verzend) We hebben goede gesprekken gevoerd en eind oktober ben ik met ongeveer de helft van mijn producten die tot nu toe nog her en der door ons huis stonden, richting Lelystad gereden om ze weg te brengen. Dit was voor mij een enorme stap om dat uit handen te geven. Het had wat opstart problemen, maar nu draait het naar wens en kan ik me weer richten op andere dingen, nieuwe dingen. 

Ook hebben we een stap gemaakt in de SEO van de Webshop, Leroy van Online van Start is daar een kanjer is en we zijn in zee gegaan met Marielle van Marrewijk van VM Online Marketing. Ik schrijf zelf best graag teksten, maar van SEO heb ik geen kaas gegeten, en omdat dat erg belangrijk is  in Google doet zij voor mij de teksten controleren en hebben we een kennisbank gemaakt waar je bijvoorbeeld heel veel informatie over huidproblemen, ingrediënten en make-up tips kunt vinden. Super leuk om eens naar te kijken.

 

 

Met nieuwe energie 2020 in

We gaan weer met frisse moed het nieuwe jaar beginnen. We hebben allemaal leuke nieuwe ideeën. We zijn een samenwerking aangegaan met 2 beauty bloggers: Hilly Billy Beauty en Zazazoo. Wij schrijven iedere maand leuke stukjes over nieuwe merken, make-up tips en de trends van nu. Super leuk om het te volgen op onze blog pagina

Verder zijn we natuurlijk altijd in de weer om nieuwe pareltjes van producten te vinden, dus jullie zullen uiteraard weer nieuwe merken in onze webshop vinden. Heb jij tips of wensen dan staan wij daar uiteraard altijd voor open!!

 

Wij wensen jullie allemaal de beste wensen voor 2020, maak er een mooie stralend jaar van. 
 
Stralende Groetjes Via Donna!

 

 

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box