Terug

Decaar Brightening producten

Decaar Brightening producten

Decaar Brightening is niet alleen bij pigmentatie!

 

Het is al weer even geleden dat we heerlijk van de zon konden genieten. We zitten al weer bijna in de winter. maar de zon was zo lekker afgelopen zomer, dat we er met volle teugen van hebben kunnen genieten.  Maar nu kan het zijn dat je aan de huid merkt dat je toch iets meer pigment vlekken hebt gekregen of de huid meer verouderd is. Dan doe je er goed aan om eens naar de Decaar Brightening producten te kijken, want die werken super goed op deze huidproblemen, en nog meer...Lees snel verder:

De producten uit de Brightening Line zijn niet alleen geschikt voor het egaliseren van de teint en het zichtbaar laten verminderen van (hyper)pigmentatie, maar ook voor het intensief verzorgen van de huid die is beschadigd door de zon. Zonbeschadiging herken je aan kleine ruwe plekjes, op plaatsen die het vaakst in de zon zijn geweest.

Anti-aging
Wij raden deze lijn dan ook aan om te gebruiken vanaf 25 jaar. Want het zijn super effectieve producten tegen huidveroudering zowel preventief als achteraf. Al werkt preventief natuurlijk effectiever. De nr.1 oorzaak van huidveroudering is de zon. Door zonbeschadiging veroudert de huid sneller, met rimpels en lijntjes al gevolg. De Brightening Line gaat dit door een combinatie van effectieve werkstoffen tegen. 

De Decaar Youth Lijn is effectiever als je de overgang voorbij bent. 

Preventief:

Zoals we al vertelde is preventief werken tegen huidveroudering het meest effectief. Daarom is het verstandig om zowel in de zomer als in de winter de Decaar Brightening SPF 50 crème dagelijks over de verzorging heen te gebruiken!

Ideaal in combinatie met de Decaar Oxygen Gel (serum). 

Alle verdere producten van Decaar vindt u hier.

 

Heeft u vragen over welke producten u het beste kunt gebruiken dan kunt u altijd contact met ons opnemen via [email protected]

 

Stralende Groetjes Viva Donna!

 

U vindt ons ook op: Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin ,marktplaats

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box