Terug

De beste tips voor je huid in de herfst en winter

De beste tips voor je huid in de herfst en winter

In de herfst en de winter verzorg je je huid anders dan in de lente en de zomer. We hebben de beste tips voor jou hoe je dat het beste kan doen!

In de herfst vallen de blaadjes van de bomen, dat is zo geregeld in de natuur. Het is goed voor de natuur om even tot rust te komen. Zo is het eigenlijk ook een beetje met de huid. In de lente en de zomer heeft de huid veel te lijden onder de zon, zee, chloor, enz. Ook door warmere temperaturen werkt de huid toch net even anders dan met de koudere temperaturen in de herfst en de winter.

 

Exfoliëren:

De herfst is dan ook een goede tijd om de huid extra te exfoliëren ( peelen of scrubben). Je haalt dan het teveel aan dode huidcellen weg waardoor de huid even goed kan herstellen en de werkstoffen die je daarna gebruikt extra goed opnemen. Het is dus niet onverstandig om even een kuurtje te doen bij de schoonheidsspecialiste.

 

Andere huidverzorging:

Tijdens de herfst en winter is het goed om je huidverzorgingsproducten eens goed onder de loop te nemen. Dat is eigenlijk bij iedere seizoensovergang een aanrader. Want bij elk seizoen heeft de huid andere producten nodig.

Naar Buiten:

Niet alleen goede huidverzorging goed voor de huid, maar het is ook goed voor je huid en lichaam om te genoeg te bewegen. Zoals je op de foto hierboven kan zien, kan het in de herfst en winter super lekker weer zijn buiten. Dus pak je goed in, verzorg je huid op de juiste manier en trek eropuit! Ga naar het strand, het bos of doe gewoon een blokje om. je zal zien dat je lichaam en huid er enorm van opknapt. En je krijgt er ook nog eens een heleboel energie van!

Beste tips voor je huid in de herfst en de winter

Beste tips voor je huid in de herfst en de winter

De foto's  zijn  gemaakt op het strand van Monster op 24-11-2019 om 9.10u

 

Geniet van de heerlijke herfst en winter wandelingen!!
Stralende Groetjes Viva Donna!

 

 
 
U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box