Terug

Ze zijn er; de Loveli Bodyscrub en Loveli Bodycreme

  • Wednesday 04 / 12 / 2019 0
Ze zijn er; de Loveli Bodyscrub en Loveli Bodycreme

We hebben er even op moeten wachten maar nu zijn ze er dan toch echt!! De Loveli Bodyscrub en Loveli Bodycreme 

 

Het duurde best even voor de uiteindelijk op de markt zijn gekomen maar ze willen bij Loveli echt voor het beste resultaat en kwaliteit gaan. Nou dat is bij deze dus gelukt. Ze zijn er!!

De tubes:

Het bijzondere aan de Loveli tubes is dat ze gemaakt zijn van bioplastics van suikerbiet. Ze zijn dus super duurzaam en ze zien er echt prachtig uit!!

Loveli bodycreme en bodyscrub
Loveli Bodyscrub

De bodyscrub hebben we gemist in ons assortiment. Want je kunt nog zoveel body oil op je droge huid smeren, als je er nog een laagje dode huidcellen tussen hebt zitten, dan heeft dat zoveel minder effect. En nu met de verwarming binnen en de kou buiten, dan zie je al gauw je huid droger en droger worden.

Scrubben dus! Maar dan wel met een scrub die geen microplastics bevat. Want dat is nog steeds hét probleem: Nog steeds zijn niet alle bodyscrubs  gemaakt met natuurlijke scrub ingrediënten. Die dus zo via je afvoerputje in het milieu belanden.

De bodyscrub van Loveli is gemaakt met gemalen amandelen en olijfpitten. En de geur!! Dit is echt mijn favoriet: een super warme gember geur!

 

Loveli Bodycreme

De bodycream bijzondere ingrediënten. Want het bevat rode bosbessen-extract dat zonschade (en pigmentvlekken door zonschade) tegen gaat. En ook nog cranberry en vitamine E voor de extra antioxidanten.  En een hoge dosis calendula, omdat dat een geïrriteerde of beschadigde huid zo goed kan herstellen. De basis van de bodycreme is kokosolie en sheabutter, die je huid zo goed voeden.

 

En er is een leuke set in onze webshop van de Loveli bodyscrub en Loveli bodycreme

 

Wij kunnen niet wachten on ze te gaan testen, jij ook? Laat ons je bevindingen hieronder weten!

 

Stralende Groetjes Viva Donna!

 

 

U vindt ons ook op: Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin ,marktplaats

Recente artikelenVergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box