Terug

Oxygen gel (13)

Filters

Oxygen gel

Decaar oxygen gel is het meest verkochte serum van Heel Nederland

De Decaar oxygen gel is een van de Decaar serums met hoge percentages werkstoffen.

De Decaar Oxygengel klinkt misschien niet als serum maar dat is het wel degelijk. Dit geweldige Oxygengel serum zorgt ervoor dat er meer zuurstof in de huid vast gehouden wordt en daardoor herstelt de huid beter. Het Oxygengel serum is geschikt voor alle huidtypen. Deze herstellende gel geeft energie aan de huid en zorgt voor intensieve hydratatie, met een gezonde en stralende huid als resultaat. Na gebruik van een maand zie je vermindering van de fijne lijntjes! Het beschermt en helpt de huid bij het tegengaan van vrije radicalen. Tekenen van huidveroudering worden effectief verminderd. De huid kan vrijuit ademen, waardoor het immuunsysteem in balans wordt gebracht en herstelt van schade die dagelijks ontstaat.

Je zal merken als je eenmaal dit serum gewent bent dat je niet neer zonder wilt! Je voelt echt het verschil!

Wat zijn de voordelen van de Oxygen gel?

 • Voor ieder huidtype te gebruiken
 • Oxygengel Werkt herstellend
 • Oxygengel Geeft energie aan de huid
 • Oxygengel Verminderd fijne lijntjes
 • Tegen de eerste tekenen van huidveroudering
 • Dag en nacht te gebruiken
 • Te combineren met alle andere Decaar producten
 • Bij een zeer vette huid ook alleen te gebruiken.

Hoe gebruik je de Decaar Oxygen gel?

 • Gebruik dit Oxygengel serum naar wens 1-2 keer per dag. Uiteraard kan je het ook afwisselen met een van de andere Decaar Serums.
 • Breng na de reiniging een kleine hoeveelheid Oxygengel aan op de vingertoppen en verdeel dit gelijkmatig over de huid.
 • Gebruik niet te veel Oxygengel want meer dan de huid nodig heeft neemt het niet op. En dat is dan weer zonde voor je portemonnee.
 • Breng hier overheen de dagcrème of nachtcrème aan.

Decaar Producten

 

Waar staat Decaar voor?

De Oxygen gel is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, Oxygen producten en de al bekende Algae peeling. De Oxygengel is het paradepaardje van Decaar! Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Oxygengel… is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box