Terug

Kaé staat voor argan.

Kaé staat voor argan.

Kaé staat voor Argan, Kaé is Argan!


Arganolie is denk ik wel de meest veelzijdige olie die er bestaat! Het is een product dat je voor eigelijk alles kunt gebruiken, Je gezicht, lichaam haar en nagels. Argan olie wordt zelfs gebruikt in de keuken, maar dat is geen cosmetische olie uiteraard. Ook zijn er veel verschillen tussn de olien die je in diverse winkels kan kopen. We zullen je er alles over vertellen.

Kaé

Kaé is een huidverzorgingsmerk dat bijna 100% puur op natuurlijke basis is. Het is een combinatie van luxe en oosterse wijsheid. Kaé heeft de Argatherapie ontwikkeld. De Arga Therapie is een wereldwijd beauty concept wat de aromatische krachten van de essentiële oliën verbind met de uitmuntende biologische kwaliteiten van de Marokkaanse Arganolie.

Verder is Kaé gecertificeerd Cosmebio en Ecocert. Dit betekent dat een cosmetica product  alleen maar kan worden omschreven als natuurlijk indien het eindproduct voor 95% bestaat uit natuurlijke ingrediënten of ingrediënten van natuurlijke oorsprong. En kan alleen maar als biologisch worden omschreven als tenminste 10% van de ingrediënten  afkomstig zijn van gecertificeerde biologische landbouw. De Cosmebio- en Ecocertlabels geven u de garanties op natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. 

De Kaé Arga Therapie lijn heeft bijzondere producten voor de exclusieve huidverzorging. Kaé garandeert u een verzorgingslijn voor een gezonder en jonger uitziende huid. Meer informatie over deze bijzondere lijn vindt u op onze website bij de producten van Kaé Cosmetics.

Arganolie van Kaé:

De arganolie van Kaé is echt een Kwaliteitsolie.

En dat kan je niet van alle argan oliën zeggen die op de markt zijn. De Kaé arganolie is:

  • Koude persing met een maalsteen.
  • Niet geroosterd,  niet geparfumeerd.
  • nier verhit waardoor de belangrijke stoffen erin blijven.
  • Beste kwaliteit fruit.
  • Olie geperst zonder water.
  • Strikte kwaliteitscontrole.
  • Biologische certificering.

Leuk weetje over arganolie:

Arganolie wordt bijna alleen maar in Marokko gemaakt, het komt van de argannoot en die groeit aan de argan boom. Deze bomen vindt bijna alleen maar in Marokko. Er is een groot bedrijf die dit alles verwerkt tot olie en daar werken alleen maar vrouwen! 

Mocht je meer willen weten over arganolie, neem dan contact met ons op!

Stralende Groetjes Viva Donna!
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box